pendik escort bayan
ak

Kaymakam Ve Belediye Başkanı Okulları Ziyaret Etti

15.12.2017 - 16:58, Güncelleme: 15.12.2017 - 16:58
 

Kaymakam Ve Belediye Başkanı Okulları Ziyaret Etti

SİVAS (AA) - Gemerek Kaymakam Vekili Akif Pektaş ve Gemerek Belediye Başkanı Mustafa Demir, okulları ziyaret etti. Pektaş ve Demir, Gemerek Atatürk Çok Programlı...

SİVAS (AA) - Gemerek Kaymakam Vekili Akif Pektaş ve Gemerek Belediye Başkanı Mustafa Demir, okulları ziyaret etti. Pektaş ve Demir, Gemerek Atatürk Çok Programlı Lisesi ve Gemerek Yurter Özcan Ortaokulu'nda öğrencilerle bir araya geldi.Belediye Başkanı Demir, yaptığı açıklamada, ilçedeki okulları ziyaret ederek öğrencilere moral verdiklerini söyledi.Ziyaretlerde, okulların ihtiyaçları ve öğrencilerin isteklerini öğrendiklerini dile getiren Demir, "Önümüzdeki günlerde okul ziyaretlerini köy ve kasaba okullarını da dahil ederek devam edeceğiz." dedi.Pektaş ve Demir'e, Gemerek İlçe Milli Eğitim Müdürü Yükselen Dursun da eşlik etti.
SİVAS (AA) - Gemerek Kaymakam Vekili Akif Pektaş ve Gemerek Belediye Başkanı Mustafa Demir, okulları ziyaret etti. Pektaş ve Demir, Gemerek Atatürk Çok Programlı...

SİVAS (AA) - Gemerek Kaymakam Vekili Akif Pektaş ve Gemerek Belediye Başkanı Mustafa Demir, okulları ziyaret etti.

Pektaş ve Demir, Gemerek Atatürk Çok Programlı Lisesi ve Gemerek Yurter Özcan Ortaokulu'nda öğrencilerle bir araya geldi.

Belediye Başkanı Demir, yaptığı açıklamada, ilçedeki okulları ziyaret ederek öğrencilere moral verdiklerini söyledi.

Ziyaretlerde, okulların ihtiyaçları ve öğrencilerin isteklerini öğrendiklerini dile getiren Demir, "Önümüzdeki günlerde okul ziyaretlerini köy ve kasaba okullarını da dahil ederek devam edeceğiz." dedi.

Pektaş ve Demir'e, Gemerek İlçe Milli Eğitim Müdürü Yükselen Dursun da eşlik etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.