pendik escort bayan
ak

Kaymakam Uzunoğlu'ndan Okuma Yazma Kurslarına Ziyaret

23.02.2018 - 13:08, Güncelleme: 23.02.2018 - 13:08
 

Kaymakam Uzunoğlu'ndan Okuma Yazma Kurslarına Ziyaret

SİVAS (AA) - Suşehri Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu, ilçede açılan okuma yazma kurslarını ziyaret etti.Kaymakam Uzunoğlu ve eşi Arda Uzunoğlu, Cumhurbaşkanı...

SİVAS (AA) - Suşehri Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu, ilçede açılan okuma yazma kurslarını ziyaret etti.Kaymakam Uzunoğlu ve eşi Arda Uzunoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan'ın başlattığı okuma yazma seferberliği kapsamında Bostancık köyü ve Karşıyaka Mahallesi'nde açılan kursu ziyaret etti.Uzunoğlu, ziyaretler sonrası yaptığı açıklamada, ilçe merkezi ve köylerde toplamda 15 kursun açıldığını ve gelen talepler doğrultusunda diğer yerlerde de kurs açmaya devam edeceklerini söyledi.Açılan 15 kursa 146 kursiyerin kaydolduğunu aktaran Uzunoğlu, "Açılan kurslarla birlikte ilçemizde, okuma yazma bilmeyen kimsenin kalmamasını hedefliyoruz. Belirlenen hedefe ulaşmada kursa devamlılık büyük önem arz etmektedir. Kurslarımıza katılan bütün kursiyerlerimize başarılar diliyorum. İnşallah büyük bir başarı elde edeceğimizi ümit ediyorum." diye konuştu.Uzunoğlu'na ziyaretlerinde, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Yıldız ve İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hamza Ulusoy da eşlik etti.
SİVAS (AA) - Suşehri Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu, ilçede açılan okuma yazma kurslarını ziyaret etti.Kaymakam Uzunoğlu ve eşi Arda Uzunoğlu, Cumhurbaşkanı...

SİVAS (AA) - Suşehri Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu, ilçede açılan okuma yazma kurslarını ziyaret etti.

Kaymakam Uzunoğlu ve eşi Arda Uzunoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan'ın başlattığı okuma yazma seferberliği kapsamında Bostancık köyü ve Karşıyaka Mahallesi'nde açılan kursu ziyaret etti.

Uzunoğlu, ziyaretler sonrası yaptığı açıklamada, ilçe merkezi ve köylerde toplamda 15 kursun açıldığını ve gelen talepler doğrultusunda diğer yerlerde de kurs açmaya devam edeceklerini söyledi.

Açılan 15 kursa 146 kursiyerin kaydolduğunu aktaran Uzunoğlu, "Açılan kurslarla birlikte ilçemizde, okuma yazma bilmeyen kimsenin kalmamasını hedefliyoruz. Belirlenen hedefe ulaşmada kursa devamlılık büyük önem arz etmektedir. Kurslarımıza katılan bütün kursiyerlerimize başarılar diliyorum. İnşallah büyük bir başarı elde edeceğimizi ümit ediyorum." diye konuştu.

Uzunoğlu'na ziyaretlerinde, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Yıldız ve İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hamza Ulusoy da eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.