pendik escort bayan
ak

Kaymakam Uzunoğlu Esnafla Bir Araya Geldi

20.11.2017 - 10:53, Güncelleme: 20.11.2017 - 10:53
 

Kaymakam Uzunoğlu Esnafla Bir Araya Geldi

SİVAS (AA) - Suşehri Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu, düzenlenen istişare toplantısında sanayi esnafıyla bir araya geldi.Sanayi sitesinde bulunan bir lokantada...

SİVAS (AA) - Suşehri Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu, düzenlenen istişare toplantısında sanayi esnafıyla bir araya geldi.Sanayi sitesinde bulunan bir lokantada gerçekleştirilen programda konuşan Uzunoğlu, sanayi esnafının bulunduğu yerleşim yerlerinin can damarı olduğunu söyledi.Suşehri’nin sanayi konumunda güzel bir yerde olduğunu belirten Uzunoğlu, şunları kaydetti: “Bugün düzenlenen istişare toplantımızda sizlerin taleplerini dinlemek amacıyla bir araya geldik. Amacımız sizlerin sorunlarına çözüm bulmaktır. Çünkü ilçemiz sanayi bakımından bölgenin en önemli görevini üstlenmektedir. Bu nedenle sizlerin daha iyi ortamlarda hizmet vermesi gerekmektedir. Çünkü Suşehri Sanayi Sitesi'nin sadece ilçemize değil, komşu ilçelerimiz olan 6 ilçeye de hizmet verdiği aşikardır. Bu sebeple sanayi esnafımıza hayırlı ve bol kazançlar diliyorum.”Suşehri Sanayi Sitesi Başkanı Yusuf Aygül ise sanayi esnafını ziyaretinden dolayı Kaymakam Uzunoğlu’na teşekkür etti. Her geçen gün büyüyen sanayi sitesindeki iş yerlerinin yetersiz olduğunu belirten Aygün, sanayi sitesi içerisine ek binalar yaptıklarını dile getirerek, kısa zamanda buraların da faaliyete geçeceğini ifade etti.
SİVAS (AA) - Suşehri Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu, düzenlenen istişare toplantısında sanayi esnafıyla bir araya geldi.Sanayi sitesinde bulunan bir lokantada...

SİVAS (AA) - Suşehri Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu, düzenlenen istişare toplantısında sanayi esnafıyla bir araya geldi.

Sanayi sitesinde bulunan bir lokantada gerçekleştirilen programda konuşan Uzunoğlu, sanayi esnafının bulunduğu yerleşim yerlerinin can damarı olduğunu söyledi.

Suşehri’nin sanayi konumunda güzel bir yerde olduğunu belirten Uzunoğlu, şunları kaydetti:

“Bugün düzenlenen istişare toplantımızda sizlerin taleplerini dinlemek amacıyla bir araya geldik. Amacımız sizlerin sorunlarına çözüm bulmaktır. Çünkü ilçemiz sanayi bakımından bölgenin en önemli görevini üstlenmektedir. Bu nedenle sizlerin daha iyi ortamlarda hizmet vermesi gerekmektedir. Çünkü Suşehri Sanayi Sitesi'nin sadece ilçemize değil, komşu ilçelerimiz olan 6 ilçeye de hizmet verdiği aşikardır. Bu sebeple sanayi esnafımıza hayırlı ve bol kazançlar diliyorum.”

Suşehri Sanayi Sitesi Başkanı Yusuf Aygül ise sanayi esnafını ziyaretinden dolayı Kaymakam Uzunoğlu’na teşekkür etti. Her geçen gün büyüyen sanayi sitesindeki iş yerlerinin yetersiz olduğunu belirten Aygün, sanayi sitesi içerisine ek binalar yaptıklarını dile getirerek, kısa zamanda buraların da faaliyete geçeceğini ifade etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.