pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kaymakam Uğur, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

11.01.2017 - 16:38, Güncelleme: 11.01.2017 - 16:38
 

Kaymakam Uğur, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

KONYA (AA)- Kulu ilçe Kaymakamı Mehmet Uğur Arslan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarıyla düzenlenen etkinlikte bir araya...

KONYA (AA)- Kulu ilçe Kaymakamı Mehmet Uğur Arslan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarıyla düzenlenen etkinlikte bir araya geldi.Kaymakam Arslan etkinlikte yaptığı konuşmada, tarafsız, özgür, ilkeli ve basın ahlak kurallarına uyan medyanın çok önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, tüm gazetecilerin gününü kutladığını kaydetti.Etkinliğe ilçe Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, Emniyet Müdür Vekili Yahya Et, ilçe Milli Eğitim Müdürü Sultan Ahmet Kaymak ve gazeteciler katıldı.
KONYA (AA)- Kulu ilçe Kaymakamı Mehmet Uğur Arslan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarıyla düzenlenen etkinlikte bir araya...

KONYA (AA)- Kulu ilçe Kaymakamı Mehmet Uğur Arslan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarıyla düzenlenen etkinlikte bir araya geldi.

Kaymakam Arslan etkinlikte yaptığı konuşmada, tarafsız, özgür, ilkeli ve basın ahlak kurallarına uyan medyanın çok önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, tüm gazetecilerin gününü kutladığını kaydetti.

Etkinliğe ilçe Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, Emniyet Müdür Vekili Yahya Et, ilçe Milli Eğitim Müdürü Sultan Ahmet Kaymak ve gazeteciler katıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.