pendik escort bayan
ak

Kaymakam Şahin, Köylülerle Bir Araya Geldi

16.11.2017 - 09:13, Güncelleme: 16.11.2017 - 09:13
 

Kaymakam Şahin, Köylülerle Bir Araya Geldi

KIRIKKALE (AA) - Bahşili Kaymakamı Zikri Şahin, Büyük Sarıkaya köyünü ziyaret ederek köylülerle bir araya geldi.Şahin, ziyaret sonrasında, AA muhabirine...

KIRIKKALE (AA) - Bahşili Kaymakamı Zikri Şahin, Büyük Sarıkaya köyünü ziyaret ederek köylülerle bir araya geldi.Şahin, ziyaret sonrasında, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sorunları ve dilekleri dinlemeye geldiklerini söyledi.Köylülerin kendileri için çok önemli olduğunu belirten Şahin, "Bizler sizlerin huzuru ve mutluluğu için varız. Sizlerin sorunları bizlerin sorunları. Bunları dinleyip gerekli notlarımızı alacağız. Bir an önce çözülmesi için gerekli talimatları vereceğim." diye konuştu.Köy muhtarı Haydar Karayel ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek köydeki sorunları Şahin'e iletti.
KIRIKKALE (AA) - Bahşili Kaymakamı Zikri Şahin, Büyük Sarıkaya köyünü ziyaret ederek köylülerle bir araya geldi.Şahin, ziyaret sonrasında, AA muhabirine...

KIRIKKALE (AA) - Bahşili Kaymakamı Zikri Şahin, Büyük Sarıkaya köyünü ziyaret ederek köylülerle bir araya geldi.

Şahin, ziyaret sonrasında, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sorunları ve dilekleri dinlemeye geldiklerini söyledi.

Köylülerin kendileri için çok önemli olduğunu belirten Şahin, "Bizler sizlerin huzuru ve mutluluğu için varız. Sizlerin sorunları bizlerin sorunları. Bunları dinleyip gerekli notlarımızı alacağız. Bir an önce çözülmesi için gerekli talimatları vereceğim." diye konuştu.

Köy muhtarı Haydar Karayel ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek köydeki sorunları Şahin'e iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.