pendik escort bayan
ak

Kaymakam Pınar’a destek ziyaretleri sürüyor

02.10.2015 - 18:51, Güncelleme: 02.10.2015 - 18:51
 

Kaymakam Pınar’a destek ziyaretleri sürüyor

Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde “Gaziler Günü” münasebetiyle kaymakamlık binası önünde yapılan tören sonrasında ilçe kaymakamı tarafından Eğitim Bir-Sen üyelerine hakaret ettiği iddia edilen kaymakama destekler sürüyor.

Sivas’ın Yıldızeli İlçesinde 19 Eylül Gaziler Günü Resmi Töreninde Yaşanan Serbest Kıyafet Tartışmasının Ardından İlçe Kaymakamı Hakkında Ortaya Atılan Çeşitli İddiaların Ardından, hakkında Sivas valiliği tarafından soruşturma açılan Yıldızeli İlçe Kaymakamı Ahmet Can Pınar’a, başta meslektaşları olmak üzere her kesimden destekler sürüyor.Sivas vali yardımcıları Mehmet Şerif Olcaş, Turgay İlhan ve İl özel İdaresi genel sekreteri Salih Ayhan’la birlikte Sivas’ın 11 ilçe kaymakamları bir araya gelerek, kaymakam Pınar’ı makamında ziyaret ettiler.Ziyarette meslektaşlarına hitaben kısa bir teşekkür konuşması yapan kaymakam Ahmet Can Pınar, “sizlerin her zaman tecrübelerinizden faydalanmaya çalıştım. Amacımız hepimizin ilimize ve ilçelerimize hizmet etmek. Bugünde yanımda olduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi. Belediye Başkanı Navruz, ‘’Hepsine hodri meydan’’ demiştiİlçe Beldiye Başkanı Yılmaz Navruz, ”Bizler şu günlerde toplum olarak birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz günlerde başlatılan bu çirkin kampanya eğitim camiasının üzerinde kara bir leke olarak kalacaktır. Bu sözde eğitimcilerin bir an önce girmiş oldukları yanlış yoldan dönmelerini talep ediyorum. Kaymakamımıza bu denli atıflarda bulunan kişilere sesleniyorum herkes haddini bilecek hiç kimsenin ilçemizi küçük düşürmeye hakkı yoktur. Gitsinler eğitimleriyle ilgilensinler böyle çirkin işlere kalkışanlar karşılarında Yıldızeli Belediye Başkanını bulur. ‘’Hepsine hodri meydan’’ diyorum diyerek kaymakam Pınar’a sahip çıkmıştı. - Yıldızeli
Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde “Gaziler Günü” münasebetiyle kaymakamlık binası önünde yapılan tören sonrasında ilçe kaymakamı tarafından Eğitim Bir-Sen üyelerine hakaret ettiği iddia edilen kaymakama destekler sürüyor.

Sivas’ın Yıldızeli İlçesinde 19 Eylül Gaziler Günü Resmi Töreninde Yaşanan Serbest Kıyafet Tartışmasının Ardından İlçe Kaymakamı Hakkında Ortaya Atılan Çeşitli İddiaların Ardından, hakkında Sivas valiliği tarafından soruşturma açılan Yıldızeli İlçe Kaymakamı Ahmet Can Pınar’a, başta meslektaşları olmak üzere her kesimden destekler sürüyor.

tac_1719-copy.jpg

Sivas vali yardımcıları Mehmet Şerif Olcaş, Turgay İlhan ve İl özel İdaresi genel sekreteri Salih Ayhan’la birlikte Sivas’ın 11 ilçe kaymakamları bir araya gelerek, kaymakam Pınar’ı makamında ziyaret ettiler.

74758_10151248801824525_1707667625_n.jpg

Ziyarette meslektaşlarına hitaben kısa bir teşekkür konuşması yapan kaymakam Ahmet Can Pınar, “sizlerin her zaman tecrübelerinizden faydalanmaya çalıştım. Amacımız hepimizin ilimize ve ilçelerimize hizmet etmek. Bugünde yanımda olduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Belediye Başkanı Navruz, ‘’Hepsine hodri meydan’’ demişti

İlçe Beldiye Başkanı Yılmaz Navruz, ”Bizler şu günlerde toplum olarak birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz günlerde başlatılan bu çirkin kampanya eğitim camiasının üzerinde kara bir leke olarak kalacaktır. Bu sözde eğitimcilerin bir an önce girmiş oldukları yanlış yoldan dönmelerini talep ediyorum. Kaymakamımıza bu denli atıflarda bulunan kişilere sesleniyorum herkes haddini bilecek hiç kimsenin ilçemizi küçük düşürmeye hakkı yoktur. Gitsinler eğitimleriyle ilgilensinler böyle çirkin işlere kalkışanlar karşılarında Yıldızeli Belediye Başkanını bulur. ‘’Hepsine hodri meydan’’ diyorum diyerek kaymakam Pınar’a sahip çıkmıştı. - Yıldızeli

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.