pendik escort bayan
ak

Kaymakam Pektaş Şehit Aileleriyle Bir Araya Geldi

27.05.2018 - 13:18, Güncelleme: 27.05.2018 - 13:18
 

Kaymakam Pektaş Şehit Aileleriyle Bir Araya Geldi

SİVAS (AA) - Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, kaymakamlık tarafından düzenlenen ve şehit aileleri, gaziler ile muhtarların katıldığı iftar programına...

SİVAS (AA) - Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, kaymakamlık tarafından düzenlenen ve şehit aileleri, gaziler ile muhtarların katıldığı iftar programına katıldı. Şemsi Efendi Konağı'nda düzenlenen programda, masaları gezen Pektaş, davetliler ile bir süre sohbet etti. Şehit ailelerinin sorunlarını dinleyen Pektaş, "Şehitlerimizin bizlere emanetleri olan kıymetli aileleri, gazilerimiz ve muhtarlarımızla iftar programında bir araya geldik. Şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yadettik. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daim eylesin." dedi.Programa Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, savcı ve hakimler ile kurum amirleri de katıldı.
SİVAS (AA) - Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, kaymakamlık tarafından düzenlenen ve şehit aileleri, gaziler ile muhtarların katıldığı iftar programına...

SİVAS (AA) - Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, kaymakamlık tarafından düzenlenen ve şehit aileleri, gaziler ile muhtarların katıldığı iftar programına katıldı.

Şemsi Efendi Konağı'nda düzenlenen programda, masaları gezen Pektaş, davetliler ile bir süre sohbet etti. Şehit ailelerinin sorunlarını dinleyen Pektaş, "Şehitlerimizin bizlere emanetleri olan kıymetli aileleri, gazilerimiz ve muhtarlarımızla iftar programında bir araya geldik. Şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yadettik. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daim eylesin." dedi.

Programa Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, savcı ve hakimler ile kurum amirleri de katıldı.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.