pendik escort bayan
ak

Kaymakam Pektaş Projeleri İnceledi

10.05.2018 - 15:13, Güncelleme: 10.05.2018 - 15:13
 

Kaymakam Pektaş Projeleri İnceledi

SİVAS (AA) - Sivas’ın Şarkışla ilçesinde Kaymakam Akif Pektaş ile Sivas Çevre ve Şehircilik İl Müdür Yardımcısı Ahmet Bozdoğan, devam eden projeleri...

SİVAS (AA) - Sivas’ın Şarkışla ilçesinde Kaymakam Akif Pektaş ile Sivas Çevre ve Şehircilik İl Müdür Yardımcısı Ahmet Bozdoğan, devam eden projeleri yerinde inceledi. Kaymakam Pektaş ve Bozdoğan, ilçe meydanını gezerek buradaki düzenleme çalışmasıyla ilgili yetkililerden bilgi aldı.Daha sonra Yıldırım Mahallesine geçen Pektaş, inşaatı devam eden Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde incelemelerde bulundu.Pektaş AA muhabirine, kent meydanı çalışmalarında sona yaklaşıldığını, yapımı devam eden okul inşaatlarının ise 2019-2020 eğitim döneminde hizmet vermeye başlayacağını söyledi.
SİVAS (AA) - Sivas’ın Şarkışla ilçesinde Kaymakam Akif Pektaş ile Sivas Çevre ve Şehircilik İl Müdür Yardımcısı Ahmet Bozdoğan, devam eden projeleri...

SİVAS (AA) - Sivas’ın Şarkışla ilçesinde Kaymakam Akif Pektaş ile Sivas Çevre ve Şehircilik İl Müdür Yardımcısı Ahmet Bozdoğan, devam eden projeleri yerinde inceledi.

Kaymakam Pektaş ve Bozdoğan, ilçe meydanını gezerek buradaki düzenleme çalışmasıyla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Daha sonra Yıldırım Mahallesine geçen Pektaş, inşaatı devam eden Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde incelemelerde bulundu.

Pektaş AA muhabirine, kent meydanı çalışmalarında sona yaklaşıldığını, yapımı devam eden okul inşaatlarının ise 2019-2020 eğitim döneminde hizmet vermeye başlayacağını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.