pendik escort bayan
ak

Kaymakam Pektaş, Okulları Gezdi

30.12.2017 - 11:43, Güncelleme: 30.12.2017 - 11:43
 

Kaymakam Pektaş, Okulları Gezdi

SİVAS (AA) - Gemerek ilçesinde Kaymakam Vekili Akif Pektaş, ilçedeki okulları ziyaret etti.Pektaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yükselen Dursun ve şube...

SİVAS (AA) - Gemerek ilçesinde Kaymakam Vekili Akif Pektaş, ilçedeki okulları ziyaret etti.Pektaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yükselen Dursun ve şube müdürleriyle okulları gezdi.İlk olarak Gemerek Cumhuriyet İlkokulu'nu ziyaret eden Pektaş ve beraberindekiler, okulun eksiklerini ve yapılması gereken çalışmaları tespit etti.Pektaş, ziyaret ettiği okullarda öğretmenlerle bir araya geldi. Sınıfları da gezen Pektaş öğrencilerle sohbet etti.Kaymakam Pektaş, daha sonra ilçedeki diğer okulları gezdi.Ziyaretlerde Belediye Başkanı Mustafa Demir de hazır bulundu.
SİVAS (AA) - Gemerek ilçesinde Kaymakam Vekili Akif Pektaş, ilçedeki okulları ziyaret etti.Pektaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yükselen Dursun ve şube...

SİVAS (AA) - Gemerek ilçesinde Kaymakam Vekili Akif Pektaş, ilçedeki okulları ziyaret etti.

Pektaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yükselen Dursun ve şube müdürleriyle okulları gezdi.

İlk olarak Gemerek Cumhuriyet İlkokulu'nu ziyaret eden Pektaş ve beraberindekiler, okulun eksiklerini ve yapılması gereken çalışmaları tespit etti.

Pektaş, ziyaret ettiği okullarda öğretmenlerle bir araya geldi. Sınıfları da gezen Pektaş öğrencilerle sohbet etti.

Kaymakam Pektaş, daha sonra ilçedeki diğer okulları gezdi.

Ziyaretlerde Belediye Başkanı Mustafa Demir de hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.