pendik escort bayan
ak

Kaymakam Pektaş Muhtarlarla Buluştu

10.07.2018 - 09:28, Güncelleme: 10.07.2018 - 09:28
 

Kaymakam Pektaş Muhtarlarla Buluştu

SİVAS (AA) - Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, muhtarlar toplantısında mahalle ve köy muhtarları ile bir araya geldi.Aşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezi...

SİVAS (AA) - Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, muhtarlar toplantısında mahalle ve köy muhtarları ile bir araya geldi.Aşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezi Seminer Salonu'nda düzenlenen toplantıda konuşan Kaymakam Pektaş, Tekirdağ’da yaşanan tren kazasında yaşamlarını yitiren vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diledi.Toplantıda, KÖYDES ve İl Özel İdaresinin yatırım programında yürütülen çalışmalar, yaz mevsimi sebebiyle tasarruflu su tüketimi, su depolarının temizliği ve klorlanması, canlı hayvan sevkleri ve hayvan pazarı, yaklaşan 15 Temmuz da yapılacak olan etkinlikler ve 22 Temmuz tarihinde ilçede gerçekleştirilecek olan 25. Aşık Veysel Kültür ve Sanat Festivali ile ilgili konular ele alındı. Toplantının ardından İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Uğur Furkan Yurt, hayvan hareketleri, kimliklendirme, kayıt ve hayvan bilgi sistemi hakkında bilgi verdi.Toplantıya, Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, kurum amirleri, mahalle ve köy muhtarları katıldı.
SİVAS (AA) - Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, muhtarlar toplantısında mahalle ve köy muhtarları ile bir araya geldi.Aşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezi...

SİVAS (AA) - Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, muhtarlar toplantısında mahalle ve köy muhtarları ile bir araya geldi.

Aşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezi Seminer Salonu'nda düzenlenen toplantıda konuşan Kaymakam Pektaş, Tekirdağ’da yaşanan tren kazasında yaşamlarını yitiren vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diledi.

Toplantıda, KÖYDES ve İl Özel İdaresinin yatırım programında yürütülen çalışmalar, yaz mevsimi sebebiyle tasarruflu su tüketimi, su depolarının temizliği ve klorlanması, canlı hayvan sevkleri ve hayvan pazarı, yaklaşan 15 Temmuz da yapılacak olan etkinlikler ve 22 Temmuz tarihinde ilçede gerçekleştirilecek olan 25. Aşık Veysel Kültür ve Sanat Festivali ile ilgili konular ele alındı.

Toplantının ardından İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Uğur Furkan Yurt, hayvan hareketleri, kimliklendirme, kayıt ve hayvan bilgi sistemi hakkında bilgi verdi.

Toplantıya, Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, kurum amirleri, mahalle ve köy muhtarları katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.