pendik escort bayan
ak

Kaymakam Pektaş, Başarılı Öğrencileri Kabul Etti

18.02.2019 - 16:23, Güncelleme: 18.02.2019 - 16:23
 

Kaymakam Pektaş, Başarılı Öğrencileri Kabul Etti

SİVAS (AA) - Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, atletizm yarışmalarında ikincilik kupası kazanan Şarkışla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerini...

SİVAS (AA) - Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, atletizm yarışmalarında ikincilik kupası kazanan Şarkışla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerini makamında kabul etti. Pektaş, ziyarette Okul Müdürü Mehmet Ali Köse, beden eğitimi öğretmeni Celal Arslan ve öğrencilerle bir süre sohbet etti. Öğrencileri tebrik eden Pektaş, bir dahaki yarışmalarda birincilik kupası beklediğini söyledi.Ziyaretin sonunda Pektaş, öğrencilere spor ayakkabı hediye etti.Öğrenciler daha sonra Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Ergen'e ziyarette bulundu.
SİVAS (AA) - Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, atletizm yarışmalarında ikincilik kupası kazanan Şarkışla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerini...

SİVAS (AA) - Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, atletizm yarışmalarında ikincilik kupası kazanan Şarkışla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerini makamında kabul etti.

Pektaş, ziyarette Okul Müdürü Mehmet Ali Köse, beden eğitimi öğretmeni Celal Arslan ve öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Öğrencileri tebrik eden Pektaş, bir dahaki yarışmalarda birincilik kupası beklediğini söyledi.

Ziyaretin sonunda Pektaş, öğrencilere spor ayakkabı hediye etti.

Öğrenciler daha sonra Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Ergen'e ziyarette bulundu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.