pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kaymakam Özdemir'den Lise Ziyareti

08.11.2017 - 10:58, Güncelleme: 08.11.2017 - 10:58
 

Kaymakam Özdemir'den Lise Ziyareti

KONYA (AA) - Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir ve Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yeni binasında hizmet vermeye başlayan Beyşehir Anadolu İmam...

KONYA (AA) - Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir ve Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yeni binasında hizmet vermeye başlayan Beyşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret etti.Kaymakam Özdemir ve Başkan Özaltun ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, bazı sınıfları gezdi ve öğrencilerle sohbet etti. Özaltun, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, geçmişte imam hatip liseleri başta olmak üzere tüm meslek liselerine karşı bir önyargı bulunduğunu söyledi.Bu önyargıyla imam hatip lisesinden mezun olanların, gelecekte önemli mevkilere getirilmemesinin hedeflendiğini dile getiren Özaltun, "Gözünüzde bazı şeyleri büyütmeyin, sadece çalışın ve azmedin. Emin olun gözünüzde büyüttüğünüz dağlar, tuz buz olacak. Bunu unutmayın. Bizler için çok önemlisiniz." ifadelerini kullandı. Kaymakam Özdemir ve Özaltun, geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden lise öğrencisi Rasim Huğlu’nun öğrenim gördüğü sınıfı da ziyaret ederek, taziyelerini iletti.
KONYA (AA) - Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir ve Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yeni binasında hizmet vermeye başlayan Beyşehir Anadolu İmam...

KONYA (AA) - Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir ve Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yeni binasında hizmet vermeye başlayan Beyşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret etti.

Kaymakam Özdemir ve Başkan Özaltun ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, bazı sınıfları gezdi ve öğrencilerle sohbet etti.

Özaltun, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, geçmişte imam hatip liseleri başta olmak üzere tüm meslek liselerine karşı bir önyargı bulunduğunu söyledi.

Bu önyargıyla imam hatip lisesinden mezun olanların, gelecekte önemli mevkilere getirilmemesinin hedeflendiğini dile getiren Özaltun, "Gözünüzde bazı şeyleri büyütmeyin, sadece çalışın ve azmedin. Emin olun gözünüzde büyüttüğünüz dağlar, tuz buz olacak. Bunu unutmayın. Bizler için çok önemlisiniz." ifadelerini kullandı.

Kaymakam Özdemir ve Özaltun, geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden lise öğrencisi Rasim Huğlu’nun öğrenim gördüğü sınıfı da ziyaret ederek, taziyelerini iletti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.