pendik escort bayan
ak

Kaymakam Özdemir'den Başkan Çiftçi'ye Veda Ziyareti

24.08.2017 - 12:23, Güncelleme: 24.08.2017 - 12:23
 

Kaymakam Özdemir'den Başkan Çiftçi'ye Veda Ziyareti

SİVAS (AA) - Ankara'nın Ayaş ilçesine tayini çıkan Gürün Kaymakamı Fatih Özdemir, Belediye Başkanı Nami Çiftçi'ye veda ziyaretinde bulundu. Gürün'ün...

SİVAS (AA) - Ankara'nın Ayaş ilçesine tayini çıkan Gürün Kaymakamı Fatih Özdemir, Belediye Başkanı Nami Çiftçi'ye veda ziyaretinde bulundu. Gürün'ün her türlü hizmetin en güzelini hak ettiğini belirten Özdemir, "Görev süremiz boyunca gerek Belediye Başkanımız Çiftçi ile gerekse diğer kurumlarımızla uyum içerisinde çalışarak Gürün'e güzel hizmetler yaptığımıza inanıyorum. Bir yandan Gürün'de görev yapmanın mutluluğunu yaşarken, diğer yandan da bu güzel ilçeden ayrılmanın burukluğunu yaşıyoruz. Hepiniz hakkınızı helal edin." diye konuştu. Özdemir'e Gürün'e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden Başkan Çiftçi de "3 yıl boyunca istişare içerisinde çalıştığımız Sayın Kaymakamımıza, ilçemize verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum." dedi.
SİVAS (AA) - Ankara'nın Ayaş ilçesine tayini çıkan Gürün Kaymakamı Fatih Özdemir, Belediye Başkanı Nami Çiftçi'ye veda ziyaretinde bulundu. Gürün'ün...

SİVAS (AA) - Ankara'nın Ayaş ilçesine tayini çıkan Gürün Kaymakamı Fatih Özdemir, Belediye Başkanı Nami Çiftçi'ye veda ziyaretinde bulundu.

Gürün'ün her türlü hizmetin en güzelini hak ettiğini belirten Özdemir, "Görev süremiz boyunca gerek Belediye Başkanımız Çiftçi ile gerekse diğer kurumlarımızla uyum içerisinde çalışarak Gürün'e güzel hizmetler yaptığımıza inanıyorum. Bir yandan Gürün'de görev yapmanın mutluluğunu yaşarken, diğer yandan da bu güzel ilçeden ayrılmanın burukluğunu yaşıyoruz. Hepiniz hakkınızı helal edin." diye konuştu.

Özdemir'e Gürün'e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden Başkan Çiftçi de "3 yıl boyunca istişare içerisinde çalıştığımız Sayın Kaymakamımıza, ilçemize verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.