pendik escort bayan
ak

Kaymakam Kılınç'ın Ev Ziyaretleri

04.07.2019 - 12:23, Güncelleme: 04.07.2019 - 12:23
 

Kaymakam Kılınç'ın Ev Ziyaretleri

KONYA (AA) - Yalıhüyük Kaymakamı Muhammed Deniz Kılınç'ın ilçedeki ev ziyaretlerine Belediye Başkanı Hasan Koçer, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve dayanışma...

KONYA (AA) - Yalıhüyük Kaymakamı Muhammed Deniz Kılınç'ın ilçedeki ev ziyaretlerine Belediye Başkanı Hasan Koçer, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve dayanışma vakfı Müdürü Murat Yılmaz eşlik etti.Kaymakam Kılınç ziyaretlerinde yardıma muhtaç ve Yaşlı vatandaşların sorunlarını dinliyor. Vakıf bünyesinde yakılabilecek yardım ve destekleri tespit ediyor.Ziyaretleri hakkında konuşan Kaymakam Kılınç, "Her vatandaşımız bizim için değerlidir. Onların sağlıklı huzurlu yaşaması, sorunlarının giderilmesi noktasında devlet olarak hep yanında olduk, bundan sonrada yanında olacağız." dedi.Kaymakam Kılınç vatandaşın ayağına giderek dertlerini dinleyip, taleplerini almaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.
KONYA (AA) - Yalıhüyük Kaymakamı Muhammed Deniz Kılınç'ın ilçedeki ev ziyaretlerine Belediye Başkanı Hasan Koçer, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve dayanışma...

KONYA (AA) - Yalıhüyük Kaymakamı Muhammed Deniz Kılınç'ın ilçedeki ev ziyaretlerine Belediye Başkanı Hasan Koçer, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve dayanışma vakfı Müdürü Murat Yılmaz eşlik etti.

Kaymakam Kılınç ziyaretlerinde yardıma muhtaç ve Yaşlı vatandaşların sorunlarını dinliyor. Vakıf bünyesinde yakılabilecek yardım ve destekleri tespit ediyor.

Ziyaretleri hakkında konuşan Kaymakam Kılınç, "Her vatandaşımız bizim için değerlidir. Onların sağlıklı huzurlu yaşaması, sorunlarının giderilmesi noktasında devlet olarak hep yanında olduk, bundan sonrada yanında olacağız." dedi.

Kaymakam Kılınç vatandaşın ayağına giderek dertlerini dinleyip, taleplerini almaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.