pendik escort bayan
ak

Kaymakam Girgin'den Muhtarlarla Toplantı

28.07.2017 - 12:53, Güncelleme: 28.07.2017 - 12:53
 

Kaymakam Girgin'den Muhtarlarla Toplantı

KIRŞEHİR (AA) - Kaman Kaymakamı Murat Girgin, muhtarlarla asayiş ve güvenlik toplantısı gerçekleştirdi.Kaymakamlık binasında köy ve mahalle muhtarlarıyla...

KIRŞEHİR (AA) - Kaman Kaymakamı Murat Girgin, muhtarlarla asayiş ve güvenlik toplantısı gerçekleştirdi.Kaymakamlık binasında köy ve mahalle muhtarlarıyla ayrı ayrı toplantı yapan Girgin, genel asayiş ve düzen konusunda alınacak önlemlerle ilgili bilgi verdi.İlçe genelinde asayiş ve genel düzeni ihlal edenlere yönelik cezai işlem uygulanacağını belirten Girgin, hayvan yetiştiriciliğinin de ilçe dışına çıkarılması için gerekli çalışmaların başlatılacağını söyledi.Hayvan pazarının belediye sınırlarının dışına taşınmasının planlandığını vurgulayan Girgin, düğünlerle ilgili de uyarılarda bulundu. Düğünlerin mutlaka önceden kolluk kuvvetlerine bildirilmesini isteyen Girgin, silah atılmaması konusunda da vatandaşları uyarılmasını talep ederek, aksi durumda cezai işlem uygulandığını dile getirdi.Trafik kazalarının önlemek için hız kontrollerine ağırlık verileceğine işaret eden Girgin, ziyarettepe ve Hazarkent bölgesinde halkın huzuru ve rahatı için devriye kontrollerinin artırılacağını kaydetti.Girgin, köy muhtarlarıyla yaptığı toplantıda hasat mevsimine de değinerek, "Hasat döneminin gelmesiyle anız yangınları konusunda muhtarlarımız hassas olmalıdır. Köyde yaşayan vatandaşlarımızı bu konuda uyarın." diye konuştu.
KIRŞEHİR (AA) - Kaman Kaymakamı Murat Girgin, muhtarlarla asayiş ve güvenlik toplantısı gerçekleştirdi.Kaymakamlık binasında köy ve mahalle muhtarlarıyla...

KIRŞEHİR (AA) - Kaman Kaymakamı Murat Girgin, muhtarlarla asayiş ve güvenlik toplantısı gerçekleştirdi.

Kaymakamlık binasında köy ve mahalle muhtarlarıyla ayrı ayrı toplantı yapan Girgin, genel asayiş ve düzen konusunda alınacak önlemlerle ilgili bilgi verdi.

İlçe genelinde asayiş ve genel düzeni ihlal edenlere yönelik cezai işlem uygulanacağını belirten Girgin, hayvan yetiştiriciliğinin de ilçe dışına çıkarılması için gerekli çalışmaların başlatılacağını söyledi.

Hayvan pazarının belediye sınırlarının dışına taşınmasının planlandığını vurgulayan Girgin, düğünlerle ilgili de uyarılarda bulundu.

Düğünlerin mutlaka önceden kolluk kuvvetlerine bildirilmesini isteyen Girgin, silah atılmaması konusunda da vatandaşları uyarılmasını talep ederek, aksi durumda cezai işlem uygulandığını dile getirdi.

Trafik kazalarının önlemek için hız kontrollerine ağırlık verileceğine işaret eden Girgin, ziyarettepe ve Hazarkent bölgesinde halkın huzuru ve rahatı için devriye kontrollerinin artırılacağını kaydetti.

Girgin, köy muhtarlarıyla yaptığı toplantıda hasat mevsimine de değinerek, "Hasat döneminin gelmesiyle anız yangınları konusunda muhtarlarımız hassas olmalıdır. Köyde yaşayan vatandaşlarımızı bu konuda uyarın." diye konuştu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.