pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kaymakam Erdoğan Şoförlerin Sorunlarını Dinledi

18.04.2019 - 12:53, Güncelleme: 18.04.2019 - 12:53
 

Kaymakam Erdoğan Şoförlerin Sorunlarını Dinledi

KONYA (AA) - Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan Seydişehir Taşıyıcılar Kooperatifini ziyaret etti.Ziyarette, kooperatif üyeleriyle kooperatife bağlı...

KONYA (AA) - Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan Seydişehir Taşıyıcılar Kooperatifini ziyaret etti.Ziyarette, kooperatif üyeleriyle kooperatife bağlı nakliye şoförlerinin sorunları ve ilçe trafiği ile ilgili konular hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Seydişehir Taşıyıcıları Kooperatifi Başkanı Ayhan Gündüz "Nakliyeci arkadaşlarımızın sorunlarını yerinde dinlemek için bizleri ziyaret eden kaymakamımız ve emniyet müdürümüze teşekkür ediyoruz. Şoför arkadaşların sorunlarını iletmek açısından yerinde bir ziyaret oldu." dedi. Kaymakam Aydın Erdoğan ile İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir'in ziyaretinde, Seydişehir Taşıyıcılar Kooperatifi üyeleri de hazır bulundu.
KONYA (AA) - Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan Seydişehir Taşıyıcılar Kooperatifini ziyaret etti.Ziyarette, kooperatif üyeleriyle kooperatife bağlı...

KONYA (AA) - Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan Seydişehir Taşıyıcılar Kooperatifini ziyaret etti.

Ziyarette, kooperatif üyeleriyle kooperatife bağlı nakliye şoförlerinin sorunları ve ilçe trafiği ile ilgili konular hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Seydişehir Taşıyıcıları Kooperatifi Başkanı Ayhan Gündüz "Nakliyeci arkadaşlarımızın sorunlarını yerinde dinlemek için bizleri ziyaret eden kaymakamımız ve emniyet müdürümüze teşekkür ediyoruz. Şoför arkadaşların sorunlarını iletmek açısından yerinde bir ziyaret oldu." dedi.

Kaymakam Aydın Erdoğan ile İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir'in ziyaretinde, Seydişehir Taşıyıcılar Kooperatifi üyeleri de hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.