pendik escort bayan
ak

Kaymakam Bilgihan Ve Başkan Duruay'dan Esnaf Ziyareti

18.10.2017 - 16:38, Güncelleme: 18.10.2017 - 16:38
 

Kaymakam Bilgihan Ve Başkan Duruay'dan Esnaf Ziyareti

ANKARA (AA) - Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan ve Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay esnaf ziyaretinde bulundu. Gölbaşı Sanayi Sitesi esnaflarını...

ANKARA (AA) - Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan ve Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay esnaf ziyaretinde bulundu. Gölbaşı Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret eden Bilgihan ve Duruay'a, İlçe Emniyet Müdürü İmdat Gökmen, Gölbaşı Belediyesi Meclisi Üyesi Mehmet Aktay da eşlik etti. Her fırsatta ilçedeki esnaf ve iş adamlarıyla bir araya geldiğini belirten Duruay, "Göreve geldiğimiz günden bu yana insanımızın sevincini ve derdini paylaşıyoruz. Gelenek haline getirdiğimiz ziyaretlerimizde esnaflarımızın sorun ve sıkıntılarını dinleyip çözüm yolu arıyoruz. Bilsinler ki hep esnafımızın yanındayız." diye konuştu.
ANKARA (AA) - Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan ve Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay esnaf ziyaretinde bulundu. Gölbaşı Sanayi Sitesi esnaflarını...

ANKARA (AA) - Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan ve Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay esnaf ziyaretinde bulundu.

Gölbaşı Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret eden Bilgihan ve Duruay'a, İlçe Emniyet Müdürü İmdat Gökmen, Gölbaşı Belediyesi Meclisi Üyesi Mehmet Aktay da eşlik etti.

Her fırsatta ilçedeki esnaf ve iş adamlarıyla bir araya geldiğini belirten Duruay, "Göreve geldiğimiz günden bu yana insanımızın sevincini ve derdini paylaşıyoruz. Gelenek haline getirdiğimiz ziyaretlerimizde esnaflarımızın sorun ve sıkıntılarını dinleyip çözüm yolu arıyoruz. Bilsinler ki hep esnafımızın yanındayız." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.