pendik escort bayan
ak

Kaymakam Basri Muhtar Ve Vatandaşlarla Buluştu

20.07.2018 - 16:13, Güncelleme: 20.07.2018 - 16:13
 

Kaymakam Basri Muhtar Ve Vatandaşlarla Buluştu

KIRŞEHİR (AA) - Akpınar Kaymakamı Bilal Basri, muhtar ve vatandaşlarla bir araya geldi.Kaymakamlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, kaymakamlık konferans...

KIRŞEHİR (AA) - Akpınar Kaymakamı Bilal Basri, muhtar ve vatandaşlarla bir araya geldi.Kaymakamlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, kaymakamlık konferans salonunda düzenlenen toplantıda mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya gelindi.Muhtarların istek ve taleplerini alan Kaymakam Basri, çalışmalar ve yaşanan aksaklıklar için gerekli adımların atılacağını belirterek, köylerde oluşan sorunları muhtarların en iyi şekilde takip ettiğini, onlarla istişare halinde çözümler üretileceğini dile getirdi.İlçeye bağlı Hanyeri Sarıkaya köyünü ziyaret ederek vatandaşlarla buluşan Kaymakam Basri, köyde vatandaşları dinleyerek, taleplerini aldı. Basri burada yaptığı konuşmada, köyde ya da kentte tüm vatandaşların aynı imkanlara sahip olması gerektiğini ifade ederek, ellerinden geldiğince imkanlar dahilinde köylerin tamamını daha ileri seviyelere ve yaşanabilir hale getirmeye çalışacaklarını söyledi.Basri, vatandaşların her türlü probleminde kaymakamlık ve tüm kurumların kapısının vatandaşlara her zaman açık olduğunu kaydetti.
KIRŞEHİR (AA) - Akpınar Kaymakamı Bilal Basri, muhtar ve vatandaşlarla bir araya geldi.Kaymakamlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, kaymakamlık konferans...

KIRŞEHİR (AA) - Akpınar Kaymakamı Bilal Basri, muhtar ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Kaymakamlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, kaymakamlık konferans salonunda düzenlenen toplantıda mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya gelindi.

Muhtarların istek ve taleplerini alan Kaymakam Basri, çalışmalar ve yaşanan aksaklıklar için gerekli adımların atılacağını belirterek, köylerde oluşan sorunları muhtarların en iyi şekilde takip ettiğini, onlarla istişare halinde çözümler üretileceğini dile getirdi.

İlçeye bağlı Hanyeri Sarıkaya köyünü ziyaret ederek vatandaşlarla buluşan Kaymakam Basri, köyde vatandaşları dinleyerek, taleplerini aldı. Basri burada yaptığı konuşmada, köyde ya da kentte tüm vatandaşların aynı imkanlara sahip olması gerektiğini ifade ederek, ellerinden geldiğince imkanlar dahilinde köylerin tamamını daha ileri seviyelere ve yaşanabilir hale getirmeye çalışacaklarını söyledi.

Basri, vatandaşların her türlü probleminde kaymakamlık ve tüm kurumların kapısının vatandaşlara her zaman açık olduğunu kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.