pendik escort bayan
ak

Kaymakam Arslan, Pöh Adaylarıyla Toplantı Yaptı

20.01.2017 - 17:43, Güncelleme: 20.01.2017 - 17:43
 

Kaymakam Arslan, Pöh Adaylarıyla Toplantı Yaptı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Hafik ilçesi Kaymakamı İdris Arslan, Polis Özel Harekat (PÖH) fiziki mülakatlarında başarılı olan adaylarla moral ve motivasyon...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Hafik ilçesi Kaymakamı İdris Arslan, Polis Özel Harekat (PÖH) fiziki mülakatlarında başarılı olan adaylarla moral ve motivasyon toplantısı yaptı.Hafik Kaymakamlığı toplantı salonunda, Hafik Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Yahya Yıldırım ve adayların katılımıyla düzenlenen toplantıda Kaymakam Arslan adaylara başarı diledi. Adaylara yapılacak sözlü mülakatlarla ilgili bilgilerini ve tecrübelerini paylaşan Arslan, "Onurlu bir mesleği tercih etmeniz ve bu yoldaki başarınız bizi de mutlu etti. Hayırlısı ile başarılarınızın devamının da geleceğine inanıyorum." dedi.Hafik Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Yıldırım da adayların gösterdikleri başarıdan dolayı mutlu olduklarını söyledi.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Hafik ilçesi Kaymakamı İdris Arslan, Polis Özel Harekat (PÖH) fiziki mülakatlarında başarılı olan adaylarla moral ve motivasyon...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Hafik ilçesi Kaymakamı İdris Arslan, Polis Özel Harekat (PÖH) fiziki mülakatlarında başarılı olan adaylarla moral ve motivasyon toplantısı yaptı.

Hafik Kaymakamlığı toplantı salonunda, Hafik Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Yahya Yıldırım ve adayların katılımıyla düzenlenen toplantıda Kaymakam Arslan adaylara başarı diledi.

Adaylara yapılacak sözlü mülakatlarla ilgili bilgilerini ve tecrübelerini paylaşan Arslan, "Onurlu bir mesleği tercih etmeniz ve bu yoldaki başarınız bizi de mutlu etti. Hayırlısı ile başarılarınızın devamının da geleceğine inanıyorum." dedi.

Hafik Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Yıldırım da adayların gösterdikleri başarıdan dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.