pendik escort bayan
ak

Kaymakam Altun, Başarılı Okulları Ödüllendirdia Belge Verdi

26.11.2016 - 13:23, Güncelleme: 26.11.2016 - 13:23
 

Kaymakam Altun, Başarılı Okulları Ödüllendirdia Belge Verdi

SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamı Orhan Altun, Temel Eğitimden Orta Eğitime Geçiş (TEOG) sınavında başarılı olan Vali Lütfi Tuncel Ortaokulu ile Baharözü...

SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamı Orhan Altun, Temel Eğitimden Orta Eğitime Geçiş (TEOG) sınavında başarılı olan Vali Lütfi Tuncel Ortaokulu ile Baharözü İlk/Ortaokulu'na başarı belgesi verdi. Vali Lütfi Tuncel Ortaokulu Müdürü Ramazan Baker ve Baharözü İlk/Ortaokulu Müdürü Mustafa Tepecik'i makamında kabul eden Kaymakam Altun, müdürleri başarı belgesiyle ödüllendirdi. Altun, okul bünyesinde gösterilen gayretli çalışmalarından ve özverilerinden dolayı okul müdürlerine teşekkür etti.Baker ise, başarı belgesinin motivasyonlarını artıracağını ve belgeyi öğretmenler adına aldığını ifade ederek, 2016-2017 eğitim öğretim yılındaki TEOG'da da başarılı olacaklarını söyledi. TEOG'da 2015-2016 eğitim öğretim yılında, Vali Lütfi Tuncel Ortaokulu'ndan 3, Baharözü İlk/Ortaokulu'ndan 1 öğrenci Fen Lisesini kazanmıştı.
SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamı Orhan Altun, Temel Eğitimden Orta Eğitime Geçiş (TEOG) sınavında başarılı olan Vali Lütfi Tuncel Ortaokulu ile Baharözü...

SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamı Orhan Altun, Temel Eğitimden Orta Eğitime Geçiş (TEOG) sınavında başarılı olan Vali Lütfi Tuncel Ortaokulu ile Baharözü İlk/Ortaokulu'na başarı belgesi verdi.

Vali Lütfi Tuncel Ortaokulu Müdürü Ramazan Baker ve Baharözü İlk/Ortaokulu Müdürü Mustafa Tepecik'i makamında kabul eden Kaymakam Altun, müdürleri başarı belgesiyle ödüllendirdi.

Altun, okul bünyesinde gösterilen gayretli çalışmalarından ve özverilerinden dolayı okul müdürlerine teşekkür etti.

Baker ise, başarı belgesinin motivasyonlarını artıracağını ve belgeyi öğretmenler adına aldığını ifade ederek, 2016-2017 eğitim öğretim yılındaki TEOG'da da başarılı olacaklarını söyledi.

TEOG'da 2015-2016 eğitim öğretim yılında, Vali Lütfi Tuncel Ortaokulu'ndan 3, Baharözü İlk/Ortaokulu'ndan 1 öğrenci Fen Lisesini kazanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.