pendik escort bayan
ak

Kaymakam Altınpınar Pomem’de Konferans Verdi

24.08.2017 - 16:28, Güncelleme: 24.08.2017 - 16:28
 

Kaymakam Altınpınar Pomem’de Konferans Verdi

YOZGAT (AA) - Sorgun Kaymakamı Mustafa Altınpınar, Yozgat Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) de "Güvenlik Mimarisinin Açmazları ve Bürokratik Tembellik"...

YOZGAT (AA) - Sorgun Kaymakamı Mustafa Altınpınar, Yozgat Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) de "Güvenlik Mimarisinin Açmazları ve Bürokratik Tembellik" konulu konferans verdi. Altınpınar, POMEM Konferans Salonunda düzenlenen konferansta, uzun yıllar önce hayata geçirilen güvenlik önlemlerinin, günümüzde artarak devam ettiğini söyledi. Türkiye'nin son yıllarda üst üste çok yönlü bir saldırı dalgasıyla karşı karşıya kaldığını dile getiren Altınpınar, şunları kaydetti: "Cumhuriyetin kuruluşundan bu yana Türkiye böyle bir tehdit, böyle bir saldırı dalgasıyla hiç karşılaşmamıştı. 15 Temmuz işgal girişimi bu dalgaların zirve noktası oldu. Bu saldırı dalgalarını kamu düzeninin sağlanacağına dair sert açıklamalar ve kolluk yetkilerini genişleten yeni yasal düzenlemeler takip etti. Güvenlik yapılanması yetersiz ve verimsiz ise ya da ehil eller tarafından yönetilmiyorsa yasal düzenlemelerdeki artış ile güvenlik doğru orantılı değildir. Bu nedenledir ki 15 Temmuz sonrasında Türkiye’nin şimdiki güvenlik yapılanması birçok akademisyen ve gazeteci-yazar tarafından sıklıkla sorgulanmış ve bir anlamda kamu adına güvence talep edilmiştir."
YOZGAT (AA) - Sorgun Kaymakamı Mustafa Altınpınar, Yozgat Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) de "Güvenlik Mimarisinin Açmazları ve Bürokratik Tembellik"...

YOZGAT (AA) - Sorgun Kaymakamı Mustafa Altınpınar, Yozgat Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) de "Güvenlik Mimarisinin Açmazları ve Bürokratik Tembellik" konulu konferans verdi.

Altınpınar, POMEM Konferans Salonunda düzenlenen konferansta, uzun yıllar önce hayata geçirilen güvenlik önlemlerinin, günümüzde artarak devam ettiğini söyledi.

Türkiye'nin son yıllarda üst üste çok yönlü bir saldırı dalgasıyla karşı karşıya kaldığını dile getiren Altınpınar, şunları kaydetti:

"Cumhuriyetin kuruluşundan bu yana Türkiye böyle bir tehdit, böyle bir saldırı dalgasıyla hiç karşılaşmamıştı. 15 Temmuz işgal girişimi bu dalgaların zirve noktası oldu. Bu saldırı dalgalarını kamu düzeninin sağlanacağına dair sert açıklamalar ve kolluk yetkilerini genişleten yeni yasal düzenlemeler takip etti. Güvenlik yapılanması yetersiz ve verimsiz ise ya da ehil eller tarafından yönetilmiyorsa yasal düzenlemelerdeki artış ile güvenlik doğru orantılı değildir. Bu nedenledir ki 15 Temmuz sonrasında Türkiye’nin şimdiki güvenlik yapılanması birçok akademisyen ve gazeteci-yazar tarafından sıklıkla sorgulanmış ve bir anlamda kamu adına güvence talep edilmiştir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.