pendik escort bayan
ak

Kayıp yaşlı kişi bulunamıyor!

20.12.2016 - 20:31, Güncelleme: 20.12.2016 - 20:31
 

Kayıp yaşlı kişi bulunamıyor!

Gezmeye gidiyorum diye evden çıkan yaşlı adamdan, bir gündür haber alınamıyor.

Şarkışla’da 18 Aralık günü saat 14:00' de ilçedeki evinden, akrabalarına biraz gezip geleceğim diyerek ayrılan yaşlı kişi kayboldu.Bir gündür haber alınamayan Şarkışla Bahçealan köyü nüfusuna kayıtlı İsmail Gültekin (75), yakınları tarafından her yerde aranıyor. 4 gün önce yaşadığı Avusturya' dan tatil için memleketi Sivas'ın Şarkışla ilçesine gelen İsmail Gültekin' in Avusturya'da yaşayan damadı Mustafa Öztoprak; Kayinpederim bir haftalığına Şarkışlaya gitmişti orada kaybolmuş ve kendisinden haber alamıyoruz, akıl sağlığı yerinde birisidir kış günü nerede kalır bu soğuk kış gününde donmasından korkuyoruz, hayatında endişe ediyoruz, Allah rızası için görenlerin veya yerini bilenlerin bizlere ve emniyet güçlerine bildirmelerini rica ediyoruz” şeklinde konuştu. - Şarkışla  
Gezmeye gidiyorum diye evden çıkan yaşlı adamdan, bir gündür haber alınamıyor.

Şarkışla’da 18 Aralık günü saat 14:00' de ilçedeki evinden, akrabalarına biraz gezip geleceğim diyerek ayrılan yaşlı kişi kayboldu.

Bir gündür haber alınamayan Şarkışla Bahçealan köyü nüfusuna kayıtlı İsmail Gültekin (75), yakınları tarafından her yerde aranıyor. 4 gün önce yaşadığı Avusturya' dan tatil için memleketi Sivas'ın Şarkışla ilçesine gelen İsmail Gültekin' in Avusturya'da yaşayan damadı Mustafa Öztoprak; Kayinpederim bir haftalığına Şarkışlaya gitmişti orada kaybolmuş ve kendisinden haber alamıyoruz, akıl sağlığı yerinde birisidir kış günü nerede kalır bu soğuk kış gününde donmasından korkuyoruz, hayatında endişe ediyoruz, Allah rızası için görenlerin veya yerini bilenlerin bizlere ve emniyet güçlerine bildirmelerini rica ediyoruz” şeklinde konuştu. - Şarkışla 

 

fb_img_1482257814208.jpg

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.