pendik escort bayan
ak

Kayıp kadının cesedi gölde bulundu

01.09.2017 - 16:28, Güncelleme: 01.09.2017 - 16:28
 

Kayıp kadının cesedi gölde bulundu

Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde, kayıp olduğu belirtilen kadının cesedi sulama göletinde bulundu.

 Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde, kayıp olduğu belirtilen kadının cesedi sulama göletinde bulundu. Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Akçalı köyünde yaşayan, sara hastası olan ve psikolojik sorunları olduğu iddia edilen 38 yaşındaki Mevlüş Deveci'den dünden bu yana haber alamayan yakınları durumu jandarma ekiplerine bildirdi.Köyden bazı kişilerin Deveci'yi en son köyün yakınlarındaki Kapıköyü Sulama Göleti çevresinde gördüğünü belirtmesi üzerine bölgeye Sivas'tan Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri sevk edildi. AFAD İl Müdürü Nazif Ekinci koordinesindeki dalgıçlar, suda yaptıkları yaklaşık 1 saat süren arama çalışmaları sonucunda Mevlüş Deveci'nin cansız bedenine ulaştı. Yaklaşık 1,5 ay önce evlendiği öğrenilen Deveci'nin cesedi, jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından Yıldızeli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde, kayıp olduğu belirtilen kadının cesedi sulama göletinde bulundu.

 Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde, kayıp olduğu belirtilen kadının cesedi sulama göletinde bulundu. 

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Akçalı köyünde yaşayan, sara hastası olan ve psikolojik sorunları olduğu iddia edilen 38 yaşındaki Mevlüş Deveci'den dünden bu yana haber alamayan yakınları durumu jandarma ekiplerine bildirdi.

Köyden bazı kişilerin Deveci'yi en son köyün yakınlarındaki Kapıköyü Sulama Göleti çevresinde gördüğünü belirtmesi üzerine bölgeye Sivas'tan Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri sevk edildi. 

AFAD İl Müdürü Nazif Ekinci koordinesindeki dalgıçlar, suda yaptıkları yaklaşık 1 saat süren arama çalışmaları sonucunda Mevlüş Deveci'nin cansız bedenine ulaştı. 

Yaklaşık 1,5 ay önce evlendiği öğrenilen Deveci'nin cesedi, jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından Yıldızeli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.