pendik escort bayan
ak

Kayıp Bileziğin Sahibi Anonsla Bulundu

Siyaset 23.01.2017 - 14:08, Güncelleme: 23.01.2017 - 14:08
 

Kayıp Bileziğin Sahibi Anonsla Bulundu

Kayseri'de zabıta ekipleri, vatandaşlar tarafından bir parkta bulunan altın bileziği, araçtan anons yaparak ulaştıkları sahibine teslim etti

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de bir parkta vatandaşlar tarafından bulunan bileziğin sahibine, zabıta aracından yapılan anonsla ulaşıldı.Kocasinan Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, vatandaşlar 3 gün önce, Fevzi Çakmak Mahallesi Emirgan Parkı'nda buldukları burma bileziği zabıta müdürlüğü ekiplerine teslim etti.Ekipler, park çevresinde ve mahallede araçla dolaşarak, megafonla 3 gün boyunca "Bölgemizde bir adet takı eşyası bulunmuştur. Kaybeden vatandaşımızın, Kocasinan Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bizzat müracaat etmesi önemle rica olunur" şeklinde anons yaptı.Bugün Kocasinan Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne gelen ve adının açıklanmasını istemeyen bir kadın, kendisine ait olduğunu kanıtladığı bileziğini Zabıta Müdürü Şaban Yakupoğlu'ndan teslim aldı.
Kayseri'de zabıta ekipleri, vatandaşlar tarafından bir parkta bulunan altın bileziği, araçtan anons yaparak ulaştıkları sahibine teslim etti

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de bir parkta vatandaşlar tarafından bulunan bileziğin sahibine, zabıta aracından yapılan anonsla ulaşıldı.

Kocasinan Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, vatandaşlar 3 gün önce, Fevzi Çakmak Mahallesi Emirgan Parkı'nda buldukları burma bileziği zabıta müdürlüğü ekiplerine teslim etti.

Ekipler, park çevresinde ve mahallede araçla dolaşarak, megafonla 3 gün boyunca "Bölgemizde bir adet takı eşyası bulunmuştur. Kaybeden vatandaşımızın, Kocasinan Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bizzat müracaat etmesi önemle rica olunur" şeklinde anons yaptı.

Bugün Kocasinan Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne gelen ve adının açıklanmasını istemeyen bir kadın, kendisine ait olduğunu kanıtladığı bileziğini Zabıta Müdürü Şaban Yakupoğlu'ndan teslim aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.