pendik escort bayan
ak

Kayalıklarda Mahsur Kalan Köpek Kurtarıldı

27.01.2019 - 12:38, Güncelleme: 27.01.2019 - 12:38
 

Kayalıklarda Mahsur Kalan Köpek Kurtarıldı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde kayalıklarda mahsur kalan köpek, belediye ekiplerince kurtarıldı. İlçeye bağlı Güdeli köyündeki kayalıklarda...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde kayalıklarda mahsur kalan köpek, belediye ekiplerince kurtarıldı. İlçeye bağlı Güdeli köyündeki kayalıklarda bir köpeğin sesini duyan Mücahit Arslan, mahsur kalan hayvanı kurtarmaya çalıştı. Köpeğe ulaşamayan Arslan, durumu Suşehri Belediyesine haber vererek yardım istedi. Olay yerine gelen belediye ekipleri, köpeği kurtarmak için çalışma başlattı. Amatör dağcı da olan belediye görevlisi Yunus Emre Kutlu, halatlar yardımıyla uzun uğraşlar sonucu köpeğin yanına ulaştı. Kutlu, beline halat bağladığı köpeği arkadaşlarının da yardımıyla kayalıklardan kurtarmayı başardı. Köy sakinlerinden Mücahit Arslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, köpeğin yaklaşık 4-5 gündür kayalıklarda mahsur kaldığını görünce belediyeden yardım istediğini söyledi.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde kayalıklarda mahsur kalan köpek, belediye ekiplerince kurtarıldı. İlçeye bağlı Güdeli köyündeki kayalıklarda...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde kayalıklarda mahsur kalan köpek, belediye ekiplerince kurtarıldı.

İlçeye bağlı Güdeli köyündeki kayalıklarda bir köpeğin sesini duyan Mücahit Arslan, mahsur kalan hayvanı kurtarmaya çalıştı.

Köpeğe ulaşamayan Arslan, durumu Suşehri Belediyesine haber vererek yardım istedi.

Olay yerine gelen belediye ekipleri, köpeği kurtarmak için çalışma başlattı. Amatör dağcı da olan belediye görevlisi Yunus Emre Kutlu, halatlar yardımıyla uzun uğraşlar sonucu köpeğin yanına ulaştı.

Kutlu, beline halat bağladığı köpeği arkadaşlarının da yardımıyla kayalıklardan kurtarmayı başardı.

Köy sakinlerinden Mücahit Arslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, köpeğin yaklaşık 4-5 gündür kayalıklarda mahsur kaldığını görünce belediyeden yardım istediğini söyledi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.