pendik escort bayan
ak

KAYADER: ''İllegal yollardan para toplayanlara itibar etmeyin''

Siyaset 18.05.2017 - 09:42, Güncelleme: 18.05.2017 - 09:42
 

KAYADER: ''İllegal yollardan para toplayanlara itibar etmeyin''

Geçtiğimiz aylarda Genel Kurulunu yaparak yeni yönetimini oluşturan "Kanserle Yaşam ve Dayanışma Derneği" faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.

Geçtiğimiz aylarda Genel Kurulunu yaparak yeni yönetimini oluşturan kısa adı KAYADER olan "Kanserle Yaşam ve Dayanışma Derneği"  AYŞE SARI Başkanlığında faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Sivas Belediyesi Engelliler Kültür Merkezindeki üyeleriyle konuşma ve kaynaşma programından sonra Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde "Kanserde erken tanı" konferansının ardından kanserle mücadeleye dikkat çekmek amacıyla farkındalık yürüyüşü ve pembe balon uçurulmasının ardından Abdi Ağa Konağı'nda üyelerine moral ve motivasyon gecesi tertip ettiler.Ayşe SARI başkanlığındaki KAYADER Yönetimi 24 Mayıs 2017 de saat 19.00 da STSO da verilecek yemek için çalışmalarını sürdürüyor. Son zamanlarda Sivas'ta bazı kişilerin kanserli hastalar için  vatandaşlardan para talep edildiğini  kamaoyundan öğrendiklerini dile getiren Başkan Sarı; KAYADER olarak hiç bir şekilde para toplamadıklarını, İllegal yollardan para toplayanlara itibar edilmemesi gerektiğinin altını çizen Sarı, bu durumlarla karşılaşan vatandaşların  155 Polis İmdat hattını aramaları gerekiğini belirtti.  - SİVAS
Geçtiğimiz aylarda Genel Kurulunu yaparak yeni yönetimini oluşturan "Kanserle Yaşam ve Dayanışma Derneği" faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.

Geçtiğimiz aylarda Genel Kurulunu yaparak yeni yönetimini oluşturan kısa adı KAYADER olan "Kanserle Yaşam ve Dayanışma Derneği"  AYŞE SARI Başkanlığında faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.

 

Sivas Belediyesi Engelliler Kültür Merkezindeki üyeleriyle konuşma ve kaynaşma programından sonra Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde "Kanserde erken tanı" konferansının ardından kanserle mücadeleye dikkat çekmek amacıyla farkındalık yürüyüşü ve pembe balon uçurulmasının ardından Abdi Ağa Konağı'nda üyelerine moral ve motivasyon gecesi tertip ettiler.

Ayşe SARI başkanlığındaki KAYADER Yönetimi 24 Mayıs 2017 de saat 19.00 da STSO da verilecek yemek için çalışmalarını sürdürüyor. Son zamanlarda Sivas'ta bazı kişilerin kanserli hastalar için  vatandaşlardan para talep edildiğini  kamaoyundan öğrendiklerini dile getiren Başkan Sarı; KAYADER olarak hiç bir şekilde para toplamadıklarını, İllegal yollardan para toplayanlara itibar edilmemesi gerektiğinin altını çizen Sarı, bu durumlarla karşılaşan vatandaşların  155 Polis İmdat hattını aramaları gerekiğini belirtti.  - SİVAS

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.