pendik escort bayan
ak

Kaya'dan Gölova ilçesine ziyaret

13.11.2017 - 12:50, Güncelleme: 13.11.2017 - 12:50
 

Kaya'dan Gölova ilçesine ziyaret

Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, Gölova ilçesini ziyaret etti.

Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, Gölovailçesini ziyaret etti.Sivas İl Özel İdaresi'nden yapılan açıklamaya göre, Kaya, ilçede ilk olarak bir süre önce bakım, onarım ve çevre düzenlenmesi tamamlanan Çoban Baba Türbesi’ni yerinde inceledi. Çobanlı, Günalan ve Karayakup köylerinde de yapımı tamamlanan yol, kilitli parke ve içme suyu depolarındaki çalışmaları inceleyen Kaya, köylerde yaşayan vatandaşlarla da bir süre sohbet etti.İl genelinde 1 milyon metrekarenin üzerinde parke taşının kırsala sevk edildiğine vurgu yapan Kaya, “Gerek KÖYDES payından, gerek idaremizin yatırım bütçesinden ayrılan ödeneklerle Sivas genelinde büyük bir çalışma yürütüldü ve büyük bir başarı yakalandı. Bütün kurumların eşgüdüm ve koordinasyon içerisinde çalışmasını sağlayan Valimiz Davut Gül’e teşekkürlerimizi arz ediyorum. İl genel meclisi başkanımız ve il genel meclisi üyelerimiz ile kaymakamlarımız ve muhtarlarımızın engin destekleriyle bu yatırımlar gerçekleşti. Her zaman maddi ve manevi desteklerini bizlerden esirgemeyen Milli Eğitim Bakanımız İsmet Yılmaz önderliğinde milletvekillerimize de şükranlarımızı sunuyoruz. Allah, vatanımıza milletimize zeval vermesin.” ifadelerini kullandı.Gölova Kaymakamı Ali İhsan Başak ise ilçeye yapılan yatırımlarda katkısı bulunanlara teşekkür ederek, şunları kaydetti:"2017 yılı içerisinde ilçemize 60 bin metrekare kilitli parke taşı döşendi. Ayrıca ilçemizde 44 içme suyu depomuz klorlama cihazına kavuştu. Günalan köyümüze 8 kilometre asfalt yapıldı. Grup köy yollarımızda çalışmalar halen devam ediyor. Diğer yandan ilçemizde öğretmenevinin inşaatı da sürüyor. Ayrıca valimizin müjdesiyle birlikte, 8 derslikli liseyi ve 50 kişilik öğrenci yurdunu da ilçemize kazandıracağız. Bunlarla birlikte Gölova ilçemiz toplam 10 milyonluk yatırıma kavuşmuş olacak.”Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya'ya ziyaretleri sırasında Gölova İl Genel Meclis Üyesi İlyas Dönüş ve İlçe Özel İdare Müdürü Eyüp Akça da eşlik etti.
Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, Gölova ilçesini ziyaret etti.

Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi KayaGölovailçesini ziyaret etti.

Sivas İl Özel İdaresi'nden yapılan açıklamaya göre, Kaya, ilçede ilk olarak bir süre önce bakım, onarım ve çevre düzenlenmesi tamamlanan Çoban Baba Türbesi’ni yerinde inceledi. Çobanlı, Günalan ve Karayakup köylerinde de yapımı tamamlanan yol, kilitli parke ve içme suyu depolarındaki çalışmaları inceleyen Kaya, köylerde yaşayan vatandaşlarla da bir süre sohbet etti.

İl genelinde 1 milyon metrekarenin üzerinde parke taşının kırsala sevk edildiğine vurgu yapan Kaya, “Gerek KÖYDES payından, gerek idaremizin yatırım bütçesinden ayrılan ödeneklerle Sivas genelinde büyük bir çalışma yürütüldü ve büyük bir başarı yakalandı. Bütün kurumların eşgüdüm ve koordinasyon içerisinde çalışmasını sağlayan Valimiz Davut Gül’e teşekkürlerimizi arz ediyorum. İl genel meclisi başkanımız ve il genel meclisi üyelerimiz ile kaymakamlarımız ve muhtarlarımızın engin destekleriyle bu yatırımlar gerçekleşti. Her zaman maddi ve manevi desteklerini bizlerden esirgemeyen Milli Eğitim Bakanımız İsmet Yılmaz önderliğinde milletvekillerimize de şükranlarımızı sunuyoruz. Allah, vatanımıza milletimize zeval vermesin.” ifadelerini kullandı.

Gölova Kaymakamı Ali İhsan Başak ise ilçeye yapılan yatırımlarda katkısı bulunanlara teşekkür ederek, şunları kaydetti:

"2017 yılı içerisinde ilçemize 60 bin metrekare kilitli parke taşı döşendi. Ayrıca ilçemizde 44 içme suyu depomuz klorlama cihazına kavuştu. Günalan köyümüze 8 kilometre asfalt yapıldı. Grup köy yollarımızda çalışmalar halen devam ediyor. Diğer yandan ilçemizde öğretmenevinin inşaatı da sürüyor. Ayrıca valimizin müjdesiyle birlikte, 8 derslikli liseyi ve 50 kişilik öğrenci yurdunu da ilçemize kazandıracağız. Bunlarla birlikte Gölova ilçemiz toplam 10 milyonluk yatırıma kavuşmuş olacak.”

Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya'ya ziyaretleri sırasında Gölova İl Genel Meclis Üyesi İlyas Dönüş ve İlçe Özel İdare Müdürü Eyüp Akça da eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.