pendik escort bayan
ak

Katil Zanlısı Tarafından Hastaneye Bırakılan Kişi Öldü

30.11.2018 - 15:53, Güncelleme: 30.11.2018 - 15:53
 

Katil Zanlısı Tarafından Hastaneye Bırakılan Kişi Öldü

Konya'da av tüfeğiyle vurularak otomobille hastanenin acil servisine bırakılan kişi müdahaleye rağmen kurtarılamadı- Katil zanlısı ile kardeşi polise teslim oldu

KONYA (AA) - Konya'nın Akşehir ilçesinde av tüfeğiyle vurularak otomobille hastaneye bırakılan kişi hayatını kaybetti.İddiaya göre, Ali Kırkuşu (28), Mustafa Kemal Bulvarı'ndaki evinde eniştesi Süleyman G. (22) ve onun ağabeyi Turgut G. (25) ile henüz belirlenemeyen nedenle tartışmaya başladı.Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda Turgut G. tarafından av tüfeğiyle vurulan Kırkuşu, karnından yaralandı.Turgut G, yaralıyı otomobille Akşehir Devlet Hastanesinin acil servisine bırakarak kaçtı. Kırkuşu, hastanedeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı.Turgut G. ve kardeşi Süleyman G'nin, İlçe Emniyet Müdürlüğüne teslim olduğu öğrenildi.
Konya'da av tüfeğiyle vurularak otomobille hastanenin acil servisine bırakılan kişi müdahaleye rağmen kurtarılamadı- Katil zanlısı ile kardeşi polise teslim oldu

KONYA (AA) - Konya'nın Akşehir ilçesinde av tüfeğiyle vurularak otomobille hastaneye bırakılan kişi hayatını kaybetti.

İddiaya göre, Ali Kırkuşu (28), Mustafa Kemal Bulvarı'ndaki evinde eniştesi Süleyman G. (22) ve onun ağabeyi Turgut G. (25) ile henüz belirlenemeyen nedenle tartışmaya başladı.

Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda Turgut G. tarafından av tüfeğiyle vurulan Kırkuşu, karnından yaralandı.

Turgut G, yaralıyı otomobille Akşehir Devlet Hastanesinin acil servisine bırakarak kaçtı.

Kırkuşu, hastanedeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Turgut G. ve kardeşi Süleyman G'nin, İlçe Emniyet Müdürlüğüne teslim olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.