pendik escort bayan
ak

Kasap hafız toprağa verildi

08.12.2016 - 16:45, Güncelleme: 08.12.2016 - 16:45
 

Kasap hafız toprağa verildi

Kalp krizi geçirerek önceki gün hayatını kaybeden Sivas’ın tanınmış esnaflarından olan 62 yaşındaki Burhanettin Bekiş toprağa verildi.

Sivas’ın tanınmış esnaflarından olan 62 yaşındaki Burhanettin Bekiş toprağa verildi.Perakende sebze hali girişinde uzun yıllar kasaplık yapan ve mesleki hayatını oğlu ile devam ettiren Burhanettin Bekiş (kasap hafız) tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.Kasap Hafızın cenazesi için ulu camiinde kılınan cenaze namazının ardından Yukarı Tekke sıra mezarlığında toprağa verildi.Cenaze törenine ilimiz protokolü de katıldı. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, kasap olarak faaliyetin sürdüren Burhanettin Bekiş’in iyi bir esnaf, arkadaş olduğunu, ömrünü mesleğine adadığını belirterek, Bekiş’e Allahtan rahmet, ailesine de başsağlığı dileğinde bulundu.Sesob Başkanı Beşir Köksal, ayrıca kalp krizi sonrasında hayatını kaybeden ve ulu camiinde kılınan cenaze namazının ardından Yukarı Tekke mezarlığında toprağa verilen Özel Hareket Polisi Erhan Karabulut’a da Allahtan rahmet, ailesine de başsağlığı temennisinde bulundu. - SİVAS
Kalp krizi geçirerek önceki gün hayatını kaybeden Sivas’ın tanınmış esnaflarından olan 62 yaşındaki Burhanettin Bekiş toprağa verildi.

Sivas’ın tanınmış esnaflarından olan 62 yaşındaki Burhanettin Bekiş toprağa verildi.

Perakende sebze hali girişinde uzun yıllar kasaplık yapan ve mesleki hayatını oğlu ile devam ettiren Burhanettin Bekiş (kasap hafız) tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Kasap Hafızın cenazesi için ulu camiinde kılınan cenaze namazının ardından Yukarı Tekke sıra mezarlığında toprağa verildi.

cenaze-001.jpg

Cenaze törenine ilimiz protokolü de katıldı. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, kasap olarak faaliyetin sürdüren Burhanettin Bekiş’in iyi bir esnaf, arkadaş olduğunu, ömrünü mesleğine adadığını belirterek, Bekiş’e Allahtan rahmet, ailesine de başsağlığı dileğinde bulundu.

Sesob Başkanı Beşir Köksal, ayrıca kalp krizi sonrasında hayatını kaybeden ve ulu camiinde kılınan cenaze namazının ardından Yukarı Tekke mezarlığında toprağa verilen Özel Hareket Polisi Erhan Karabulut’a da Allahtan rahmet, ailesine de başsağlığı temennisinde bulundu. - SİVAS

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.