pendik escort bayan
ak

Kasadan 1 Dolarlık 29 Banknot Çıktı

02.06.2017 - 11:53, Güncelleme: 02.06.2017 - 11:53
 

Kasadan 1 Dolarlık 29 Banknot Çıktı

Aksaray merkezli 3 ilde düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda, aralarında bir diyaliz merkezinin bağlı olduğu şirketin ortağı, yöneticisi ve çalışanlarının bulunduğu 7 kişi gözaltına alındı- Operasyonda, bir kasa içinde 1 dolarlık 29 banknot bulundu

AKSARAY (AA) - Aksaray merkezli 3 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda, 7 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin yöneticisi olduğu diyaliz merkezinde yapılan aramalarda, kasa içinde 1 dolarlık 29 banknot bulundu.Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, terör örgütüne finans sağladıkları ve nitelikli dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla özel bir diyaliz merkezinin bağlı olduğu şirketin ortağı, yöneticisi ve çalışanı 7 kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldı.Harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ile Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Aksaray, Mersin ve Niğde'de düzenlenen eş zamanlı operasyonda 7 kişiyi gözaltına aldı.Aksaray kent merkezindeki Zafer Mahallesi'nde bulunan diyaliz merkezinde yapılan aramalarda, kasa içinde 1 dolarlık 29 adet banknot ele geçirildi.Şüpheliler, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra, emniyete götürüldü.
Aksaray merkezli 3 ilde düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda, aralarında bir diyaliz merkezinin bağlı olduğu şirketin ortağı, yöneticisi ve çalışanlarının bulunduğu 7 kişi gözaltına alındı- Operasyonda, bir kasa içinde 1 dolarlık 29 banknot bulundu

AKSARAY (AA) - Aksaray merkezli 3 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda, 7 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin yöneticisi olduğu diyaliz merkezinde yapılan aramalarda, kasa içinde 1 dolarlık 29 banknot bulundu.

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, terör örgütüne finans sağladıkları ve nitelikli dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla özel bir diyaliz merkezinin bağlı olduğu şirketin ortağı, yöneticisi ve çalışanı 7 kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ile Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Aksaray, Mersin ve Niğde'de düzenlenen eş zamanlı operasyonda 7 kişiyi gözaltına aldı.

Aksaray kent merkezindeki Zafer Mahallesi'nde bulunan diyaliz merkezinde yapılan aramalarda, kasa içinde 1 dolarlık 29 adet banknot ele geçirildi.

Şüpheliler, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra, emniyete götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.