pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Karşıyaka Köprüsünün Yapımına Başlandı

14.07.2017 - 11:58, Güncelleme: 14.07.2017 - 11:58
 

Karşıyaka Köprüsünün Yapımına Başlandı

SİVAS (AA) - Karşıyaka Mahallesi'ni şehre yakınlaştıracak olan ve bölge halkının da uzun zamandır beklediği köprünün yapım ihalesinin tamamlanmasının...

SİVAS (AA) - Karşıyaka Mahallesi'ni şehre yakınlaştıracak olan ve bölge halkının da uzun zamandır beklediği köprünün yapım ihalesinin tamamlanmasının ardından köprü inşaatına başlandığı belirtildi. Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Başkanı Sami Aydın'ın seçim döneminde söz verdiği Karşıyaka Köprüsünde dolgu çalışmalarına başlandı. Alanda yapılan fizibilite çalışmalarının ardından köprünün yapımına başlayan yüklenici firma ırmak üzerindeki dolgu çalışmalarının ardından köprü ayakları için fore kazık işlemine geçecek. Köprü 200 metre uzunluğunda olacak ve 3 gidiş, 3 geliş yolu bulunacak.Köprünün devamında DSİ Kavşağı’ndan başlayıp askeri alanın üzerinden geçirilecek üst geçit, çevre yoluna bağlanacak. Tarihi Kesik Köprü yanına inşa edilecek yeni köprü ile Karşıyaka ve merkezin bağlantısı sağlanmış olacak.Yapımına başlanan köprünün 2018 baharında hizmete girmesi bekleniyor.
SİVAS (AA) - Karşıyaka Mahallesi'ni şehre yakınlaştıracak olan ve bölge halkının da uzun zamandır beklediği köprünün yapım ihalesinin tamamlanmasının...

SİVAS (AA) - Karşıyaka Mahallesi'ni şehre yakınlaştıracak olan ve bölge halkının da uzun zamandır beklediği köprünün yapım ihalesinin tamamlanmasının ardından köprü inşaatına başlandığı belirtildi.

Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Başkanı Sami Aydın'ın seçim döneminde söz verdiği Karşıyaka Köprüsünde dolgu çalışmalarına başlandı. Alanda yapılan fizibilite çalışmalarının ardından köprünün yapımına başlayan yüklenici firma ırmak üzerindeki dolgu çalışmalarının ardından köprü ayakları için fore kazık işlemine geçecek. Köprü 200 metre uzunluğunda olacak ve 3 gidiş, 3 geliş yolu bulunacak.

Köprünün devamında DSİ Kavşağı’ndan başlayıp askeri alanın üzerinden geçirilecek üst geçit, çevre yoluna bağlanacak. Tarihi Kesik Köprü yanına inşa edilecek yeni köprü ile Karşıyaka ve merkezin bağlantısı sağlanmış olacak.

Yapımına başlanan köprünün 2018 baharında hizmete girmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.