pendik escort bayan
ak

Karnından 9,5 Kilogramlık Kist Çıkarıldı

Yaşam 09.09.2017 - 11:13, Güncelleme: 09.09.2017 - 11:13
 

Karnından 9,5 Kilogramlık Kist Çıkarıldı

Konya'da 20 yaşındaki kızın karnında tespit edilen 9,5 kilogramlık kist, ameliyatla alındı

KONYA (AA) - Konya'da 20 yaşındaki kızın karnında tespit edilen 9,5 kilogramlık kist, operasyonla çıkarıldı.Özel bir hastanenin genel cerrahi uzmanı Opr. Dr. Bülent Erenoğlu, kurumda gazetecilere yaptığı açıklamada, karnındaki şişlik nedeniyle kendilerine başvuran 20 yaşındaki kıza gerekli tetkikleri yaptıklarını anlattı.Tetkiklerde, karaciğerin altından başlayarak karnın tamamını dolduran dev bir kitleyle karşılaştıklarını belirten Erenoğlu, bunun üzerine ameliyat kararı aldıklarını ifade etti.Kapalı yöntemle gerçekleştirilen ameliyatla kisti çıkardıklarını dile getiren Erenoğlu, "Kitle 9 aylık çocuk büyüklüğünün 1,5 katı kadar ve 9,5 kilogramdı. Çok sık olmasa da bazen bu türden hastalıklarla karşılaşabiliyoruz. Kısa sürede karın şişliği yaşayan vatandaşların bir an önce hastaneye başvurması gerekiyor." dedi.Erenoğlu, hastanın durumunun iyi olduğunu ve kısa sürede taburcu edileceğini bildirdi.Hasta B.A. ise başarılı geçen ameliyatının ardından kendisini iyi hissettiğini söyledi.Karnındaki şişliğin bir ayda oluştuğunu belirten B.A, "Yemek yiyememeye başlamıştım. Midemde devamlı ağrı oluşmaya başladı. İlk başta kilo aldığımı düşündüm ve fazla önemsemedim. Bel ağrılarım ve karnımdaki ağrılar başlayınca hastaneye başvurdum." diye konuştu.
Konya'da 20 yaşındaki kızın karnında tespit edilen 9,5 kilogramlık kist, ameliyatla alındı

KONYA (AA) - Konya'da 20 yaşındaki kızın karnında tespit edilen 9,5 kilogramlık kist, operasyonla çıkarıldı.

Özel bir hastanenin genel cerrahi uzmanı Opr. Dr. Bülent Erenoğlu, kurumda gazetecilere yaptığı açıklamada, karnındaki şişlik nedeniyle kendilerine başvuran 20 yaşındaki kıza gerekli tetkikleri yaptıklarını anlattı.

Tetkiklerde, karaciğerin altından başlayarak karnın tamamını dolduran dev bir kitleyle karşılaştıklarını belirten Erenoğlu, bunun üzerine ameliyat kararı aldıklarını ifade etti.

Kapalı yöntemle gerçekleştirilen ameliyatla kisti çıkardıklarını dile getiren Erenoğlu, "Kitle 9 aylık çocuk büyüklüğünün 1,5 katı kadar ve 9,5 kilogramdı. Çok sık olmasa da bazen bu türden hastalıklarla karşılaşabiliyoruz. Kısa sürede karın şişliği yaşayan vatandaşların bir an önce hastaneye başvurması gerekiyor." dedi.

Erenoğlu, hastanın durumunun iyi olduğunu ve kısa sürede taburcu edileceğini bildirdi.

Hasta B.A. ise başarılı geçen ameliyatının ardından kendisini iyi hissettiğini söyledi.

Karnındaki şişliğin bir ayda oluştuğunu belirten B.A, "Yemek yiyememeye başlamıştım. Midemde devamlı ağrı oluşmaya başladı. İlk başta kilo aldığımı düşündüm ve fazla önemsemedim. Bel ağrılarım ve karnımdaki ağrılar başlayınca hastaneye başvurdum." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.