pendik escort bayan
ak

Karmod Prefabrik'ten "Hayalimdeki Ev" Resim Yarışması

Spor 01.03.2017 - 12:53, Güncelleme: 01.03.2017 - 12:53
 

Karmod Prefabrik'ten "Hayalimdeki Ev" Resim Yarışması

Karmod, çocukların kişisel becerilerini ortaya koyarak sosyal medyayı olumlu yönde kullanmasına katkı sağlamak amacıyla 1 Mart-23 Nisan'da facebook sayfası üzerinden "Hayalimdeki Ev" resim yarışması düzenliyor

İSTANBUL (AA) - Karmod Prefabrik, facebook sayfası üzerinden 6-17 yaş grubu çocuklara yönelik "Hayalimdeki Ev" resim yarışmasını başlattı.Şirket açıklamasına göre, Karmod, çocukların kişisel becerilerini ortaya koyarak sosyal medyayı olumlu yönde kullanmasına katkı sağlamak amacıyla 1 Mart-23 Nisan'da facebook sayfası üzerinden "Hayalimdeki Ev" resim yarışması düzenliyor.Söz konusu tarihlerde yarışma için Karmod'un facebook adresine gönderilen her resim sayfa üzerinden yayınlanacak. Yarışma kuralı gereği Karmod'un sosyal medya takipçilerinden en çok beğeniyi alan resim birinci seçilecek.Birinci gelen resmin sahibi ödül olarak 1 adet Ipad Mini kazanacak. Birinciye ödülü yarışma sonrası belirlenecek tarihte Karmod tarafından teslim edilecek.Açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Genel Müdürü Hakan Durmaz, sosyal medyanın günümüzde çocukları da kuşatacak şekilde yaşamın içine girdiğini belirtti. Durmaz, şunları kaydetti:"Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz yarışmada çocuklarımızın çizim becerilerini ortaya koyarak sosyal medyayı olumlu kullanmalarına katkı sağlamayı amaçladık. Çocuklarımızın emek vererek bize ulaştırdığı her resmi sayfamızda yayınlayacağız. Yarışmada birinciyi ziyaretçilerimiz belirleyecek. En çok beğeniyi alan resmin sahibi ödül olarak bizden Ipad Mini kazanacak. Çocuklarımızın yeteneklerini ortaya koyarak sosyal medyayı olumlu kullanmalarına vesile olacak bu anlamlı yarışmayı geleneksel hale getirmeyi amaçlıyoruz.1986'dan bugüne Karmod olarak prefabrik yapı sektöründe 95 ülkeye ihracat gerçekleştirdik. Yakın gelecekte Türkiyemize yön verecek çocuklarımızı iyi yönde yetiştirebildiğimizde tüm sektörlerde ülkemize daha büyük başarılar kazandıracaklarına inanıyoruz."
Karmod, çocukların kişisel becerilerini ortaya koyarak sosyal medyayı olumlu yönde kullanmasına katkı sağlamak amacıyla 1 Mart-23 Nisan'da facebook sayfası üzerinden "Hayalimdeki Ev" resim yarışması düzenliyor

İSTANBUL (AA) - Karmod Prefabrik, facebook sayfası üzerinden 6-17 yaş grubu çocuklara yönelik "Hayalimdeki Ev" resim yarışmasını başlattı.

Şirket açıklamasına göre, Karmod, çocukların kişisel becerilerini ortaya koyarak sosyal medyayı olumlu yönde kullanmasına katkı sağlamak amacıyla 1 Mart-23 Nisan'da facebook sayfası üzerinden "Hayalimdeki Ev" resim yarışması düzenliyor.

Söz konusu tarihlerde yarışma için Karmod'un facebook adresine gönderilen her resim sayfa üzerinden yayınlanacak. Yarışma kuralı gereği Karmod'un sosyal medya takipçilerinden en çok beğeniyi alan resim birinci seçilecek.

Birinci gelen resmin sahibi ödül olarak 1 adet Ipad Mini kazanacak. Birinciye ödülü yarışma sonrası belirlenecek tarihte Karmod tarafından teslim edilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Genel Müdürü Hakan Durmaz, sosyal medyanın günümüzde çocukları da kuşatacak şekilde yaşamın içine girdiğini belirtti. Durmaz, şunları kaydetti:

"Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz yarışmada çocuklarımızın çizim becerilerini ortaya koyarak sosyal medyayı olumlu kullanmalarına katkı sağlamayı amaçladık. Çocuklarımızın emek vererek bize ulaştırdığı her resmi sayfamızda yayınlayacağız. Yarışmada birinciyi ziyaretçilerimiz belirleyecek. En çok beğeniyi alan resmin sahibi ödül olarak bizden Ipad Mini kazanacak. Çocuklarımızın yeteneklerini ortaya koyarak sosyal medyayı olumlu kullanmalarına vesile olacak bu anlamlı yarışmayı geleneksel hale getirmeyi amaçlıyoruz.

1986'dan bugüne Karmod olarak prefabrik yapı sektöründe 95 ülkeye ihracat gerçekleştirdik. Yakın gelecekte Türkiyemize yön verecek çocuklarımızı iyi yönde yetiştirebildiğimizde tüm sektörlerde ülkemize daha büyük başarılar kazandıracaklarına inanıyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.