pendik escort bayan
ak

Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı

11.12.2018 - 16:33, Güncelleme: 11.12.2018 - 16:33
 

Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı

KONYA (AA) - Akşehir'de bir kargo aracında yapılan aramada 140 kilo kaçak tütün ve 70 bin adet makaron ele geçirildi.Akşehir - Afyonkarahisar kara yolunda...

KONYA (AA) - Akşehir'de bir kargo aracında yapılan aramada 140 kilo kaçak tütün ve 70 bin adet makaron ele geçirildi.Akşehir - Afyonkarahisar kara yolunda rutin kontrol yapan Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, şüphe üzerine M.T yönetimindeki 41 ABS 928 plakalı kargo aracının durdurdu. Araçta yapılan aramada 140 kilo gümrük kaçağı kaçak kıyılmış tütün ile 70 bin adet makoron ele geçirildi.Yakalanan malzemelere el konulurken, araç sürücüsü emniyetteki işlemlerinden sonra serbest bırakıldı.
KONYA (AA) - Akşehir'de bir kargo aracında yapılan aramada 140 kilo kaçak tütün ve 70 bin adet makaron ele geçirildi.Akşehir - Afyonkarahisar kara yolunda...

KONYA (AA) - Akşehir'de bir kargo aracında yapılan aramada 140 kilo kaçak tütün ve 70 bin adet makaron ele geçirildi.

Akşehir - Afyonkarahisar kara yolunda rutin kontrol yapan Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, şüphe üzerine M.T yönetimindeki 41 ABS 928 plakalı kargo aracının durdurdu.

Araçta yapılan aramada 140 kilo gümrük kaçağı kaçak kıyılmış tütün ile 70 bin adet makoron ele geçirildi.

Yakalanan malzemelere el konulurken, araç sürücüsü emniyetteki işlemlerinden sonra serbest bırakıldı.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.