pendik escort bayan
ak

"Kardeş Okula" Kırtasiye Yardımı

29.03.2017 - 13:33, Güncelleme: 29.03.2017 - 13:33
 

"Kardeş Okula" Kırtasiye Yardımı

KAYSERİ (AA) - Ankara Batıkent Sınav Koleji, "kardeş okul" projesi kapsamında Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesi Aslanbeyli köyü ilk ve ortaokuluna kırtasiye...

KAYSERİ (AA) - Ankara Batıkent Sınav Koleji, "kardeş okul" projesi kapsamında Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesi Aslanbeyli köyü ilk ve ortaokuluna kırtasiye yardımında bulundu.Pınarbaşı ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında gerçekleştirilen "kardeş okul" projesi kapsamında, Batıkent Sınav Koleji öğrenci ve velileri Aslanbeyli köyüne geldi.AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Atçı Nergis, kolej idarecileri Elif Çelebi ve Güneş Andıç ile Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğünden Yelda Isıtan'ın katıldığı etkinlikte, öğrencilere kırtasiye malzemesi dağıtıldı.Öte yandan, Çevre Koruma Dergisi (ÇEVKOR) ve Batıkent Sınav Koleji tarafından, Pınarbaşı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesine fidan dikildi. Halk oyunu ekibinin gösteri sunduğu etkinliğe, Milletvekili Nergis ve ÇEVKOR Genel Müdürü Ayhan Tokuştepe de katıldı.Nergis, fidan bağışında bulunanlara plaket takdim etti.
KAYSERİ (AA) - Ankara Batıkent Sınav Koleji, "kardeş okul" projesi kapsamında Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesi Aslanbeyli köyü ilk ve ortaokuluna kırtasiye...

KAYSERİ (AA) - Ankara Batıkent Sınav Koleji, "kardeş okul" projesi kapsamında Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesi Aslanbeyli köyü ilk ve ortaokuluna kırtasiye yardımında bulundu.

Pınarbaşı ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında gerçekleştirilen "kardeş okul" projesi kapsamında, Batıkent Sınav Koleji öğrenci ve velileri Aslanbeyli köyüne geldi.

AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Atçı Nergis, kolej idarecileri Elif Çelebi ve Güneş Andıç ile Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğünden Yelda Isıtan'ın katıldığı etkinlikte, öğrencilere kırtasiye malzemesi dağıtıldı.

Öte yandan, Çevre Koruma Dergisi (ÇEVKOR) ve Batıkent Sınav Koleji tarafından, Pınarbaşı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesine fidan dikildi. Halk oyunu ekibinin gösteri sunduğu etkinliğe, Milletvekili Nergis ve ÇEVKOR Genel Müdürü Ayhan Tokuştepe de katıldı.

Nergis, fidan bağışında bulunanlara plaket takdim etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.