pendik escort bayan
ak

Karayolu Güvenliği Ve Trafik Haftası

10.05.2019 - 12:13, Güncelleme: 10.05.2019 - 12:13
 

Karayolu Güvenliği Ve Trafik Haftası

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde, Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası dolayısıyla program düzenlendi. Zara İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde, Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası dolayısıyla program düzenlendi. Zara İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri, Atatürk Anaokulu'nda öğrencilere trafik kurallarının konu alındığı animasyon izlettirdi ve yaya olmanın sorumluluklarını anlattı. Zara Kaymakamı Mehmet Sayın, Zara Çok Programlı Anadolu Lisesi önünde yaya geçidinde öğrencilerle birlikte araç sürücülerini bilgilendirdi. "Öncelik Yayanın Öncelik Hayatın" projesinin önemine dikkati çeken Sayın, "İçişleri Bakanlığımız tarafından ülkemiz genelinde yürütülen Yaya Öncelikli Trafik Yılı ve Trafik Haftasını kutlamak, vatandaşlarımızın duyarlılığını artırmak üzere etkinlikler düzenlemekteyiz. Vatandaşlarımızın ve öğrencilerimizin trafik kurallarına uymaları bir vatandaşlık görevidir." dedi.İlçedeki okullarda farkındalık eğitimlerinin de verildiği etkinliklerin son gününde çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde, Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası dolayısıyla program düzenlendi. Zara İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde, Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası dolayısıyla program düzenlendi.

Zara İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri, Atatürk Anaokulu'nda öğrencilere trafik kurallarının konu alındığı animasyon izlettirdi ve yaya olmanın sorumluluklarını anlattı.

Zara Kaymakamı Mehmet Sayın, Zara Çok Programlı Anadolu Lisesi önünde yaya geçidinde öğrencilerle birlikte araç sürücülerini bilgilendirdi.

"Öncelik Yayanın Öncelik Hayatın" projesinin önemine dikkati çeken Sayın, "İçişleri Bakanlığımız tarafından ülkemiz genelinde yürütülen Yaya Öncelikli Trafik Yılı ve Trafik Haftasını kutlamak, vatandaşlarımızın duyarlılığını artırmak üzere etkinlikler düzenlemekteyiz. Vatandaşlarımızın ve öğrencilerimizin trafik kurallarına uymaları bir vatandaşlık görevidir." dedi.

İlçedeki okullarda farkındalık eğitimlerinin de verildiği etkinliklerin son gününde çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.