pendik escort bayan
ak

Karayollarında Durum

Spor 18.03.2018 - 09:23, Güncelleme: 18.03.2018 - 09:23
 

Karayollarında Durum

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde sürdürülen yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.Karayolları Genel...

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde sürdürülen yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Bursa çevre otoyolunun 4-9'uncu kilometrelerinde (Yalova-Yıldırım ayrımı) üstyapı iyileştirme çalışmaları sebebiyle Balıkesir yönü trafiğe kapatılarak ulaşım karşı şeritten gidiş-geliş olarak gerçekleştiriliyor.Hasankeyf-Gercüş-Midyat yolunun 37-39'uncu kilometrelerinde patlatmalı yol yapım çalışmaları dolayısıyla sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor. Bursa-Ankara yolunun 49-53'üncü kilometrelerinde devam eden köprü çalışmaları kapsamında, Mesudiye alt geçit çalışmalarına başlanıldığından yolun 25-26'ıncı kilometrelerindeki trafik akışı bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor. Akseki-Manavgat yolunun 2-12'inci kilometrelerinde yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekiyor.
ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde sürdürülen yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.Karayolları Genel...

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde sürdürülen yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Bursa çevre otoyolunun 4-9'uncu kilometrelerinde (Yalova-Yıldırım ayrımı) üstyapı iyileştirme çalışmaları sebebiyle Balıkesir yönü trafiğe kapatılarak ulaşım karşı şeritten gidiş-geliş olarak gerçekleştiriliyor.

Hasankeyf-Gercüş-Midyat yolunun 37-39'uncu kilometrelerinde patlatmalı yol yapım çalışmaları dolayısıyla sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Bursa-Ankara yolunun 49-53'üncü kilometrelerinde devam eden köprü çalışmaları kapsamında, Mesudiye alt geçit çalışmalarına başlanıldığından yolun 25-26'ıncı kilometrelerindeki trafik akışı bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor.

Akseki-Manavgat yolunun 2-12'inci kilometrelerinde yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekiyor.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.