pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Karayollarında Durum

Spor 10.03.2018 - 07:43, Güncelleme: 10.03.2018 - 07:43
 

Karayollarında Durum

ANKARA (AA) - Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.Karayolları Genel Müdürlüğünün...

ANKARA (AA) - Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Ankara Çevre Otoyolu'nun Samsun-Karapürçek kavşakları 0-2. kilometrelerinde görüntü bariyeri çalışması nedeniyle Karapürçek-Samsun kavşakları istikametinde sağdan iki şerit trafiğe kapatılarak ulaşıma soldan iki şeritten kontrollü izin veriliyor. Yalova-Bursa yolunun Gemlik-Karsak kavşağı arasında Akşemsettin Deniz Otobüsü, İznik Gölü'nden Gemlik Limanı'na taşınacağından, 11 Mart'ta 03.00-18.00 saatlerinde Gemlik ile İznik yol ayrımı (Karsak Kavşağı) arası İstanbul-Bursa gidiş güzergahı ve Karsak Kavşağı ile Gölyaka yol ayrımı bölgesindeki yol tamamen, Bursa-İstanbul gidiş güzergahı ise kısmen trafiğe kapatılacak.Piraziz-Giresun yolunun 21. kilometresinde (Giresun şehir geçişi hastane mevkisi) yapılacak yaya üst geçidi imalatları nedeniyle ulaşım 20 Mart'a kadar 07.30-18.00 saatlerinde her iki yönde tek şeritten kontrollü gerçekleştirilecek.Amasya-Turhal yolunun 67-73. kilometrelerinde üstyapı çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun bir bandı (Amasya-Turhal) taşıt trafiğine kapatılarak ulaşım bölünmüş yolun diğer bandından (Turhal-Amasya) iki yönlü sağlanıyor. Ankara-Kırıkkale yolunun 17-18. kilometrelerinde duvar kazı ve imalat çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun Ankara-Kırıkkale istikametinde sağdan iki şerit trafiğe kapatıldı. Ulaşıma diğer iki şeritten kontrollü izin veriliyor.
ANKARA (AA) - Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.Karayolları Genel Müdürlüğünün...

ANKARA (AA) - Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Ankara Çevre Otoyolu'nun Samsun-Karapürçek kavşakları 0-2. kilometrelerinde görüntü bariyeri çalışması nedeniyle Karapürçek-Samsun kavşakları istikametinde sağdan iki şerit trafiğe kapatılarak ulaşıma soldan iki şeritten kontrollü izin veriliyor.

Yalova-Bursa yolunun Gemlik-Karsak kavşağı arasında Akşemsettin Deniz Otobüsü, İznik Gölü'nden Gemlik Limanı'na taşınacağından, 11 Mart'ta 03.00-18.00 saatlerinde Gemlik ile İznik yol ayrımı (Karsak Kavşağı) arası İstanbul-Bursa gidiş güzergahı ve Karsak Kavşağı ile Gölyaka yol ayrımı bölgesindeki yol tamamen, Bursa-İstanbul gidiş güzergahı ise kısmen trafiğe kapatılacak.

Piraziz-Giresun yolunun 21. kilometresinde (Giresun şehir geçişi hastane mevkisi) yapılacak yaya üst geçidi imalatları nedeniyle ulaşım 20 Mart'a kadar 07.30-18.00 saatlerinde her iki yönde tek şeritten kontrollü gerçekleştirilecek.

Amasya-Turhal yolunun 67-73. kilometrelerinde üstyapı çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun bir bandı (Amasya-Turhal) taşıt trafiğine kapatılarak ulaşım bölünmüş yolun diğer bandından (Turhal-Amasya) iki yönlü sağlanıyor.

Ankara-Kırıkkale yolunun 17-18. kilometrelerinde duvar kazı ve imalat çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun Ankara-Kırıkkale istikametinde sağdan iki şerit trafiğe kapatıldı. Ulaşıma diğer iki şeritten kontrollü izin veriliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.