pendik escort bayan
ak

Karayollarında Durum

Spor 21.01.2018 - 08:38, Güncelleme: 21.01.2018 - 08:38
 

Karayollarında Durum

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde kar ve tipi nedeniyle ulaşım sağlanamıyor.Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre,...

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde kar ve tipi nedeniyle ulaşım sağlanamıyor.Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Ağrı-Cumaçay-Kağızman yolu kar ve tipi nedeniyle trafiğe kapalı bulunuyor. İstanbul-Kocaeli yolunun 13-15. kilometrelerindeki (Tavşanlı mevkisi) sanat yapıları çalışmaları nedeniyle her iki yönde sol şeritler trafiğe kapatıldı. Bu kesimde ulaşıma diğer şeritlerden izin veriliyor. İzmir-Manisa yolunun 12. kilometresindeki (Bornova Topçu Tugayı mevkisi) Türkiye Elektrik İletim AŞ'nin tel çekim çalışmaları nedeniyle yol 22 Ocak'a kadar 08.00-18.00 saatlerinde kısa aralıklarla araç trafiğine kapatılacak. Konya-Karapınar yolunun Karapınar şehir geçişinin 14-15. kilometrelerinde alt geçit köprüsü yapım çalışmaları nedeniyle trafik servis yoluna yönlendiriliyor. Ankara Çevre Otoyolu'nun Samsun-Karapürçek kavşakları 0-2. kilometrelerinde görüntü bariyeri çalışması yapılıyor. Bu nedenle otoyolun Samsun-Karapürçek kavşakları istikametinde sağdan iki şerit trafiğe kapatılarak, trafik soldaki iki şeritten kontrollü sağlanıyor.
ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde kar ve tipi nedeniyle ulaşım sağlanamıyor.Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre,...

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde kar ve tipi nedeniyle ulaşım sağlanamıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Ağrı-Cumaçay-Kağızman yolu kar ve tipi nedeniyle trafiğe kapalı bulunuyor.

İstanbul-Kocaeli yolunun 13-15. kilometrelerindeki (Tavşanlı mevkisi) sanat yapıları çalışmaları nedeniyle her iki yönde sol şeritler trafiğe kapatıldı. Bu kesimde ulaşıma diğer şeritlerden izin veriliyor.

İzmir-Manisa yolunun 12. kilometresindeki (Bornova Topçu Tugayı mevkisi) Türkiye Elektrik İletim AŞ'nin tel çekim çalışmaları nedeniyle yol 22 Ocak'a kadar 08.00-18.00 saatlerinde kısa aralıklarla araç trafiğine kapatılacak.

Konya-Karapınar yolunun Karapınar şehir geçişinin 14-15. kilometrelerinde alt geçit köprüsü yapım çalışmaları nedeniyle trafik servis yoluna yönlendiriliyor.

Ankara Çevre Otoyolu'nun Samsun-Karapürçek kavşakları 0-2. kilometrelerinde görüntü bariyeri çalışması yapılıyor. Bu nedenle otoyolun Samsun-Karapürçek kavşakları istikametinde sağdan iki şerit trafiğe kapatılarak, trafik soldaki iki şeritten kontrollü sağlanıyor.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.