pendik escort bayan
ak

Karatay'da Temizlik Çalışmaları

23.03.2017 - 14:53, Güncelleme: 23.03.2017 - 14:53
 

Karatay'da Temizlik Çalışmaları

KONYA (AA) - Karatay Belediyesi ekiplerinin, 'Daha Temiz Bir Karatay' sloganıyla yürüttüğü temizlik çalışmalarına devam ettiği bildirildi.Belediye Başkanı...

KONYA (AA) - Karatay Belediyesi ekiplerinin, 'Daha Temiz Bir Karatay' sloganıyla yürüttüğü temizlik çalışmalarına devam ettiği bildirildi.Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, yaptığı yazılı açıklamada, Belediye Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerince mahalle ve cadde aralarında yıkama çalışması yapıldığını belirtti.Belediye olarak vatandaşlara hizmetin en iyisini götürmeyi amaç edindiklerini vurgulayan Hançerli, şunları kaydetti:"Mahallelerimizde hangi sıkıntı varsa ekiplerimiz tarafından derhal müdahale ediliyor ve edilmeye de devam edecek. Hz. Pir'in mirası kentimizin temizliğiyle ilgili çalışmalarda Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerimiz oldukça titiz bir şekilde çalışmaktalar. Vatandaşlarımızın temizlik konusunda mağduriyet çekmemeleri için ekiplerimiz yoğun bir mesai ile görevlerinin başındalar. Ekiplerimiz tarafından öncelikle yaya ve taşıt trafiğinin yoğun olduğu bölgeler olmak üzere bütün cadde ve sokaklarda yıkama çalışmaları yapılmaktadır."
KONYA (AA) - Karatay Belediyesi ekiplerinin, 'Daha Temiz Bir Karatay' sloganıyla yürüttüğü temizlik çalışmalarına devam ettiği bildirildi.Belediye Başkanı...

KONYA (AA) - Karatay Belediyesi ekiplerinin, 'Daha Temiz Bir Karatay' sloganıyla yürüttüğü temizlik çalışmalarına devam ettiği bildirildi.

Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, yaptığı yazılı açıklamada, Belediye Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerince mahalle ve cadde aralarında yıkama çalışması yapıldığını belirtti.

Belediye olarak vatandaşlara hizmetin en iyisini götürmeyi amaç edindiklerini vurgulayan Hançerli, şunları kaydetti:

"Mahallelerimizde hangi sıkıntı varsa ekiplerimiz tarafından derhal müdahale ediliyor ve edilmeye de devam edecek. Hz. Pir'in mirası kentimizin temizliğiyle ilgili çalışmalarda Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerimiz oldukça titiz bir şekilde çalışmaktalar. Vatandaşlarımızın temizlik konusunda mağduriyet çekmemeleri için ekiplerimiz yoğun bir mesai ile görevlerinin başındalar. Ekiplerimiz tarafından öncelikle yaya ve taşıt trafiğinin yoğun olduğu bölgeler olmak üzere bütün cadde ve sokaklarda yıkama çalışmaları yapılmaktadır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.