pendik escort bayan
ak

Karapınar'da "Sıfır Atık" Etkinliği

03.07.2019 - 16:08, Güncelleme: 03.07.2019 - 16:08
 

Karapınar'da "Sıfır Atık" Etkinliği

KONYA (AA) - Konya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından "Sıfır Atık İçin Bende Varım" konulu etkinlik düzenlendi."Sıfır Atık Projesi"ni...

KONYA (AA) - Konya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından "Sıfır Atık İçin Bende Varım" konulu etkinlik düzenlendi."Sıfır Atık Projesi"ni daha geniş kitlelere duyurmak ve çocuklarda farkındalığı artırmak amacıyla 30 ilçede gezi düzenlendi.Proje kapsamında Cumhuriyet meydanında gerçekleştirilen etkinliğe, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Çevre Mühendisleri Neslihan Esmer, Fatih Tanrıverdi, Halim Neşeli ile öğrenciler katıldı.Sıfır Atık konusunda öğrencilere ve vatandaşlara farkındalık yaratmak amacıyla Markot ve Animasyon Ekibi ile tiyatro gösterisi ile etkinlik sona erdi.
KONYA (AA) - Konya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından "Sıfır Atık İçin Bende Varım" konulu etkinlik düzenlendi."Sıfır Atık Projesi"ni...

KONYA (AA) - Konya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından "Sıfır Atık İçin Bende Varım" konulu etkinlik düzenlendi.

"Sıfır Atık Projesi"ni daha geniş kitlelere duyurmak ve çocuklarda farkındalığı artırmak amacıyla 30 ilçede gezi düzenlendi.

Proje kapsamında Cumhuriyet meydanında gerçekleştirilen etkinliğe, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Çevre Mühendisleri Neslihan Esmer, Fatih Tanrıverdi, Halim Neşeli ile öğrenciler katıldı.

Sıfır Atık konusunda öğrencilere ve vatandaşlara farkındalık yaratmak amacıyla Markot ve Animasyon Ekibi ile tiyatro gösterisi ile etkinlik sona erdi.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.