pendik escort bayan
ak

Karapınar'da Park Etkinliği

26.04.2019 - 11:08, Güncelleme: 26.04.2019 - 11:08
 

Karapınar'da Park Etkinliği

KONYA (AA) - Karapınar Ülkü Ocakları Vakfı tarafından çocuklar için ilçede şişme oyun parkı kuruldu.Cumhuriyet meydanında 3 gün süren etkinlikte...

KONYA (AA) - Karapınar Ülkü Ocakları Vakfı tarafından çocuklar için ilçede şişme oyun parkı kuruldu.Cumhuriyet meydanında 3 gün süren etkinlikte çocuklar eğlendi.Ücretsiz olarak çocukların hizmetine sunulan oyun parkına aileler ve çocuklar büyük ilgi gösterdi.Vakfın Karapınar Temsilcisi Tayfur Altıntaş,"Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın eğlenmelerini güzle vakitler geçirmesini istedik. Ülkü Ocakları olarak gençlerimizin ve çocuklarımızın daima yanındayız." dedi.
KONYA (AA) - Karapınar Ülkü Ocakları Vakfı tarafından çocuklar için ilçede şişme oyun parkı kuruldu.Cumhuriyet meydanında 3 gün süren etkinlikte...

KONYA (AA) - Karapınar Ülkü Ocakları Vakfı tarafından çocuklar için ilçede şişme oyun parkı kuruldu.

Cumhuriyet meydanında 3 gün süren etkinlikte çocuklar eğlendi.

Ücretsiz olarak çocukların hizmetine sunulan oyun parkına aileler ve çocuklar büyük ilgi gösterdi.

Vakfın Karapınar Temsilcisi Tayfur Altıntaş,"Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın eğlenmelerini güzle vakitler geçirmesini istedik. Ülkü Ocakları olarak gençlerimizin ve çocuklarımızın daima yanındayız." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.