pendik escort bayan
ak

Karapınar'da "Okuma" Konulu Panel Düzenlendi

18.04.2018 - 11:13, Güncelleme: 18.04.2018 - 11:13
 

Karapınar'da "Okuma" Konulu Panel Düzenlendi

KONYA (AA) - Karapınar ilçesinde "Anadolu Mektebi Yazar Okumaları" paneli gerçekleştirildi. Anadolu Mektebi Yazar Okumaları Yürütme Kurulu Başkanı ve eski...

KONYA (AA) - Karapınar ilçesinde "Anadolu Mektebi Yazar Okumaları" paneli gerçekleştirildi. Anadolu Mektebi Yazar Okumaları Yürütme Kurulu Başkanı ve eski Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Prof. Dr. Sami Güçlü, Kültür Merkezi'ndeki programda etkinliğin gönüllü bir hareket olduğunu söyledi.Proje kapsamında klasik yazarların eserlerini okumaya çalıştıklarını ifade eden Güçlü, şöyle konuştu:"Lise ve üniversite öğrencilerinin önemli yazarların eserlerini okuyabilmelerini sağlamak için yol göstermeliyiz. Önemli yazarlar, kapasitemizi geliştirir ve tüm hayatımızda onların görüşlerinden yararlanırız. İdealist biri olabilmek için okuyoruz. Büyük hedeflerimiz için, kendimizi geliştirmek için okuyoruz. Okuyan insan değerli olur. Kültürel değer olarak kendini yetiştiren insan birçok alanda belirleyici olur."Panele İlçe Belediye Başkanı Mehmet Yaka, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Arif Yayla, AK Parti İlçe Başkanı Nadi Tartan, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
KONYA (AA) - Karapınar ilçesinde "Anadolu Mektebi Yazar Okumaları" paneli gerçekleştirildi. Anadolu Mektebi Yazar Okumaları Yürütme Kurulu Başkanı ve eski...

KONYA (AA) - Karapınar ilçesinde "Anadolu Mektebi Yazar Okumaları" paneli gerçekleştirildi.

Anadolu Mektebi Yazar Okumaları Yürütme Kurulu Başkanı ve eski Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Prof. Dr. Sami Güçlü, Kültür Merkezi'ndeki programda etkinliğin gönüllü bir hareket olduğunu söyledi.

Proje kapsamında klasik yazarların eserlerini okumaya çalıştıklarını ifade eden Güçlü, şöyle konuştu:

"Lise ve üniversite öğrencilerinin önemli yazarların eserlerini okuyabilmelerini sağlamak için yol göstermeliyiz. Önemli yazarlar, kapasitemizi geliştirir ve tüm hayatımızda onların görüşlerinden yararlanırız. İdealist biri olabilmek için okuyoruz. Büyük hedeflerimiz için, kendimizi geliştirmek için okuyoruz. Okuyan insan değerli olur. Kültürel değer olarak kendini yetiştiren insan birçok alanda belirleyici olur."

Panele İlçe Belediye Başkanı Mehmet Yaka, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Arif Yayla, AK Parti İlçe Başkanı Nadi Tartan, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.