pendik escort bayan
ak

Karapınar'da Öğrencilere Kitap Dağıtıldı

23.03.2017 - 11:48, Güncelleme: 23.03.2017 - 11:48
 

Karapınar'da Öğrencilere Kitap Dağıtıldı

KONYA (AA) - Karapınar Belediyesi, Kepez İlk ve Ortaokulunda öğrencilere kitap dağıtımı yaptı. Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka, okulda gazetecilere...

KONYA (AA) - Karapınar Belediyesi, Kepez İlk ve Ortaokulunda öğrencilere kitap dağıtımı yaptı. Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka, okulda gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçede, öğrencilere okuma alışkanlığı kazandırmak için şimdiye kadar 30 bin kitap dağıtıldığını söyledi. Projeye destek vermekten mutluluk duyduklarını ifade eden Yaka, "Geleceğimizin teminatı çocuklarımız ülkemizin kalınmasında önemli bir yere sahiptir ve kalkınmamızdaki kıstas eğitimdir. Bu projeyi eğitim adına faydalı görüyoruz. Okuyan toplum, çocuk yaşta kitap okuma ile başlar. Bu projelere destek olmaya devam edeceğiz. Bu projeyi hayata geçiren İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum." diye konuştu.
KONYA (AA) - Karapınar Belediyesi, Kepez İlk ve Ortaokulunda öğrencilere kitap dağıtımı yaptı. Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka, okulda gazetecilere...

KONYA (AA) - Karapınar Belediyesi, Kepez İlk ve Ortaokulunda öğrencilere kitap dağıtımı yaptı.

Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka, okulda gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçede, öğrencilere okuma alışkanlığı kazandırmak için şimdiye kadar 30 bin kitap dağıtıldığını söyledi.

Projeye destek vermekten mutluluk duyduklarını ifade eden Yaka, "Geleceğimizin teminatı çocuklarımız ülkemizin kalınmasında önemli bir yere sahiptir ve kalkınmamızdaki kıstas eğitimdir. Bu projeyi eğitim adına faydalı görüyoruz. Okuyan toplum, çocuk yaşta kitap okuma ile başlar. Bu projelere destek olmaya devam edeceğiz. Bu projeyi hayata geçiren İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum." diye konuştu.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.