pendik escort bayan
ak

Karapınarda Öğrenciler Oyuncaklarını Paylaştı

23.05.2017 - 11:08, Güncelleme: 23.05.2017 - 11:08
 

Karapınarda Öğrenciler Oyuncaklarını Paylaştı

KONYA (AA) - Karapınar Cumhuriyet ilkokulu öğrencileri, Karapınar Kayalı Mahallesi'ndeki ilkokul öğrencilerine kitap ve oyuncak yardımı yaptı.Geleneksel...

KONYA (AA) - Karapınar Cumhuriyet ilkokulu öğrencileri, Karapınar Kayalı Mahallesi'ndeki ilkokul öğrencilerine kitap ve oyuncak yardımı yaptı.Geleneksel hale gelen "Kitabımı ve Oyuncağımı Paylaşıyorum" projesi kapsamında, okulun Öğrenci Meclisi Üyeleri tarafından organize edilen etkinliğe öğrenciler yoğun destek verirken, okulda kurulan bir komisyon, toplanan kitap ve oyuncakları tek tek tasnif edip, paketledikten sonra Kayalı ilkokulu ile anasınıfı öğrencilerine hediye etti.Öğrencilere hediye dağıtımına katılan Cumhuriyet ilkokulu Müdürü Özgür İlhan, şöyle konuştu:"Herkesin kardeş olduğunu göstererek paylaşma terimini göstermek istiyoruz. En kıymetli hazine kitaplardır. Kitap okumak ufku açar ve sizleri aydınlatır. Işığınız kitaplar olsun. Değerlerimize sıkı sıkıya sarılmamız gerekir Günümüzün zor şartlarında en güzel değerlerden bir tanesi de paylaşmaktır. Sizler de lütfen okuduğunuz kitapları arkadaşlarınızla paylaşın, bilgi hazinelerini evlerinize hapsetmeyin. Paylaşın ki bu duygu çocukken içinizde filizlensin ve büyüsün. Hepinize bol okumalı günler diliyorum."Kitaplarını ve oyuncaklarını alan öğrenciler de, Cumhuriyet ilkokulu öğrencilerine, çalışmalarında kendi okullarını seçtikleri için teşekkür etti.
KONYA (AA) - Karapınar Cumhuriyet ilkokulu öğrencileri, Karapınar Kayalı Mahallesi'ndeki ilkokul öğrencilerine kitap ve oyuncak yardımı yaptı.Geleneksel...

KONYA (AA) - Karapınar Cumhuriyet ilkokulu öğrencileri, Karapınar Kayalı Mahallesi'ndeki ilkokul öğrencilerine kitap ve oyuncak yardımı yaptı.

Geleneksel hale gelen "Kitabımı ve Oyuncağımı Paylaşıyorum" projesi kapsamında, okulun Öğrenci Meclisi Üyeleri tarafından organize edilen etkinliğe öğrenciler yoğun destek verirken, okulda kurulan bir komisyon, toplanan kitap ve oyuncakları tek tek tasnif edip, paketledikten sonra Kayalı ilkokulu ile anasınıfı öğrencilerine hediye etti.

Öğrencilere hediye dağıtımına katılan Cumhuriyet ilkokulu Müdürü Özgür İlhan, şöyle konuştu:

"Herkesin kardeş olduğunu göstererek paylaşma terimini göstermek istiyoruz. En kıymetli hazine kitaplardır. Kitap okumak ufku açar ve sizleri aydınlatır. Işığınız kitaplar olsun. Değerlerimize sıkı sıkıya sarılmamız gerekir Günümüzün zor şartlarında en güzel değerlerden bir tanesi de paylaşmaktır. Sizler de lütfen okuduğunuz kitapları arkadaşlarınızla paylaşın, bilgi hazinelerini evlerinize hapsetmeyin. Paylaşın ki bu duygu çocukken içinizde filizlensin ve büyüsün. Hepinize bol okumalı günler diliyorum."

Kitaplarını ve oyuncaklarını alan öğrenciler de, Cumhuriyet ilkokulu öğrencilerine, çalışmalarında kendi okullarını seçtikleri için teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.