pendik escort bayan
ak

Karapınar'da Kitap Fuarı Açıldı

10.04.2018 - 17:23, Güncelleme: 10.04.2018 - 17:23
 

Karapınar'da Kitap Fuarı Açıldı

KONYA (AA) - Karapınar ilçesinde ilk defa kitap fuarı açıldı. Atatürk Meydanı’nda 10-15 Nisan tarihlerinde açık olacak fuara, vatandaşlar ve öğrenciler...

KONYA (AA) - Karapınar ilçesinde ilk defa kitap fuarı açıldı. Atatürk Meydanı’nda 10-15 Nisan tarihlerinde açık olacak fuara, vatandaşlar ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.İlçe Müftüsü Kadir Demirlen tarafından yapılan dua ile açılan fuara, Garnizon Komutanı Albay Ali Olcay Aktepe, Belediye Başkanı Mehmet Yaka, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç, yazarlar ile diğer davetliler katıldı.Açılışta konuşan Başkan Yaka, "İlçede organize ettiğimiz bu fuarda kitapseverleri buluşturduk. Her sektörün fuarı vardır. Tarım fuarı, otomotiv fuarı gibi. Bunların içinde en anlamlısı kitap fuarıdır. Çünkü bu fuarda eğitim vardır. Kaybedilmeyecek tek yatırım kitaptır." dedi.Daha sonra fuarın açılış gerçekleştirildi.
KONYA (AA) - Karapınar ilçesinde ilk defa kitap fuarı açıldı. Atatürk Meydanı’nda 10-15 Nisan tarihlerinde açık olacak fuara, vatandaşlar ve öğrenciler...

KONYA (AA) - Karapınar ilçesinde ilk defa kitap fuarı açıldı.

Atatürk Meydanı’nda 10-15 Nisan tarihlerinde açık olacak fuara, vatandaşlar ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

İlçe Müftüsü Kadir Demirlen tarafından yapılan dua ile açılan fuara, Garnizon Komutanı Albay Ali Olcay Aktepe, Belediye Başkanı Mehmet Yaka, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç, yazarlar ile diğer davetliler katıldı.

Açılışta konuşan Başkan Yaka, "İlçede organize ettiğimiz bu fuarda kitapseverleri buluşturduk. Her sektörün fuarı vardır. Tarım fuarı, otomotiv fuarı gibi. Bunların içinde en anlamlısı kitap fuarıdır. Çünkü bu fuarda eğitim vardır. Kaybedilmeyecek tek yatırım kitaptır." dedi.

Daha sonra fuarın açılış gerçekleştirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.