pendik escort bayan
ak

Karapınar'da Hz. Mevlana'yı Anma Etkinliği

25.12.2018 - 11:58, Güncelleme: 25.12.2018 - 11:58
 

Karapınar'da Hz. Mevlana'yı Anma Etkinliği

KONYA (AA) - Karapınar Belediyesi tarafından Hz. Mevlana'nın 745. Vuslat Yıl Dönümü nedeniyle anma programı düzenlendi. Belediyenin yeni düğün salonunda...

KONYA (AA) - Karapınar Belediyesi tarafından Hz. Mevlana'nın 745. Vuslat Yıl Dönümü nedeniyle anma programı düzenlendi. Belediyenin yeni düğün salonunda yapılan program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Konya İl Müftülüğü Baş Vaizi Dr. Abdurrahman Büyükkörükçü, programda "Selam Vakti" konulu konferans verdi.Selam vermenin önemli olduğunu vurgulayan Büyükkörükçü, selamın; emniyet, huzur, selamet, sağlık, barış, rahatlık ve güzel sonuç gibi anlamlara geldiğini söyledi.Büyükkörükçü, selam vermenin bir kimseye yapılacak en güzel dua olduğunu belirterek, bunun için toplum arasında selamın yaygınlaştırılması gerektiğini belirtti.Programda, Belediye Başkanı Mehmet Yaka da konuşma yaptı.
KONYA (AA) - Karapınar Belediyesi tarafından Hz. Mevlana'nın 745. Vuslat Yıl Dönümü nedeniyle anma programı düzenlendi. Belediyenin yeni düğün salonunda...

KONYA (AA) - Karapınar Belediyesi tarafından Hz. Mevlana'nın 745. Vuslat Yıl Dönümü nedeniyle anma programı düzenlendi.

Belediyenin yeni düğün salonunda yapılan program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Konya İl Müftülüğü Baş Vaizi Dr. Abdurrahman Büyükkörükçü, programda "Selam Vakti" konulu konferans verdi.

Selam vermenin önemli olduğunu vurgulayan Büyükkörükçü, selamın; emniyet, huzur, selamet, sağlık, barış, rahatlık ve güzel sonuç gibi anlamlara geldiğini söyledi.

Büyükkörükçü, selam vermenin bir kimseye yapılacak en güzel dua olduğunu belirterek, bunun için toplum arasında selamın yaygınlaştırılması gerektiğini belirtti.

Programda, Belediye Başkanı Mehmet Yaka da konuşma yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.