pendik escort bayan
ak

Karapınar'da Hayvan Barınağı Sahipsiz Hayvanlar İçin Yuva Oldu

02.07.2019 - 12:58, Güncelleme: 02.07.2019 - 12:58
 

Karapınar'da Hayvan Barınağı Sahipsiz Hayvanlar İçin Yuva Oldu

KONYA (AA) - Karapınar Belediyesi tarafından 1 yıl önce kurulan hayvan barınağı, sahipsiz hayvanlar için yuva oldu.Belediye Başkanı Mehmet Yaka, sahipsiz...

KONYA (AA) - Karapınar Belediyesi tarafından 1 yıl önce kurulan hayvan barınağı, sahipsiz hayvanlar için yuva oldu.Belediye Başkanı Mehmet Yaka, sahipsiz hayvanların koruma altına alındığını, sonra bakım ve tedavisine yönelik özel bir hassasiyet gösterdiklerini kaydetti.Yaka, "100 hayvan kapasiteli geçici bakım evleri kısırlaştırma, aşılama, küpeleme, bakım ve tedavi amaçlı. Hayvanlar sürekli burada tutulmuyor. Dinlendirildikten sonra ve diğer işlemleri tamlamlandıktan sonra doğal ortamına bırakılıyor. İsteyenlere sahiplendirmede yapılacaktır." dedi.Barınakta aynı anda 100 hayvanın barınabildiğini dile getiren Yaka, şöyle konuştu:"İlçede sokak hayvanları konusunda hem Büyükşehir Belediyesi ile birlikte hareket ediyoruz. Bizler için her canın kıymetlidir. Belediye olarak bu hizmeti aksatmadan disiplinli ve kuralı bir şekilde yürütüyoruz. Gelen şikayetleri de değerlendirerek araçlarımızla bu bölgeye getiriyoruz. Yaralanan, kazaya uğramış hayvanlarımız da veteriner hekimimiz tarafından tedavisi yapılıyor."
KONYA (AA) - Karapınar Belediyesi tarafından 1 yıl önce kurulan hayvan barınağı, sahipsiz hayvanlar için yuva oldu.Belediye Başkanı Mehmet Yaka, sahipsiz...

KONYA (AA) - Karapınar Belediyesi tarafından 1 yıl önce kurulan hayvan barınağı, sahipsiz hayvanlar için yuva oldu.

Belediye Başkanı Mehmet Yaka, sahipsiz hayvanların koruma altına alındığını, sonra bakım ve tedavisine yönelik özel bir hassasiyet gösterdiklerini kaydetti.

Yaka, "100 hayvan kapasiteli geçici bakım evleri kısırlaştırma, aşılama, küpeleme, bakım ve tedavi amaçlı. Hayvanlar sürekli burada tutulmuyor. Dinlendirildikten sonra ve diğer işlemleri tamlamlandıktan sonra doğal ortamına bırakılıyor. İsteyenlere sahiplendirmede yapılacaktır." dedi.

Barınakta aynı anda 100 hayvanın barınabildiğini dile getiren Yaka, şöyle konuştu:

"İlçede sokak hayvanları konusunda hem Büyükşehir Belediyesi ile birlikte hareket ediyoruz. Bizler için her canın kıymetlidir. Belediye olarak bu hizmeti aksatmadan disiplinli ve kuralı bir şekilde yürütüyoruz. Gelen şikayetleri de değerlendirerek araçlarımızla bu bölgeye getiriyoruz. Yaralanan, kazaya uğramış hayvanlarımız da veteriner hekimimiz tarafından tedavisi yapılıyor."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.