pendik escort bayan
ak

Karapınar'da Fidan Dikme Etkinliği

24.03.2017 - 14:43, Güncelleme: 24.03.2017 - 14:43
 

Karapınar'da Fidan Dikme Etkinliği

KONYA (AA) - Karapınar Kesmez Ortaokulu öğrencileri 250 fidanı toprakla buluşturdu.Okul bahçesinde yapılan proğrama Toprak Su ve Çölleşme ile Mücadele...

KONYA (AA) - Karapınar Kesmez Ortaokulu öğrencileri 250 fidanı toprakla buluşturdu.Okul bahçesinde yapılan proğrama Toprak Su ve Çölleşme ile Mücadele Araştırma Enstitüsünden gelen Ziraat Mühendisi Fethi Kirtiş, öğrencilere erozyon ve ağaç konusunda bilgi verdi.Karapınar'ın erozyon sebebi ile 1960'lı yıllarda başka bir yere taşınmasının gündeme geldiğini söyleyen Kirtiş, alınan tedbirler ile bunun önüne geçildiğini söyledi.Ağaç ve çevre konusunda bilinçli nesiller yetiştirmemiz gerektiğini belirten Kirtiş, "Toprak ve suyun fabrikası yok. Biz bunlara sahip çıkmak zorundayız. Bilinçli bir toplum oluşmasında sizlere büyük görev düşüyor." dedi.Daha sonra öğrencilere fidan dikmede önemli ayrıntılar gösterilerek fidanlar toprakla buluşturuldu.
KONYA (AA) - Karapınar Kesmez Ortaokulu öğrencileri 250 fidanı toprakla buluşturdu.Okul bahçesinde yapılan proğrama Toprak Su ve Çölleşme ile Mücadele...

KONYA (AA) - Karapınar Kesmez Ortaokulu öğrencileri 250 fidanı toprakla buluşturdu.

Okul bahçesinde yapılan proğrama Toprak Su ve Çölleşme ile Mücadele Araştırma Enstitüsünden gelen Ziraat Mühendisi Fethi Kirtiş, öğrencilere erozyon ve ağaç konusunda bilgi verdi.

Karapınar'ın erozyon sebebi ile 1960'lı yıllarda başka bir yere taşınmasının gündeme geldiğini söyleyen Kirtiş, alınan tedbirler ile bunun önüne geçildiğini söyledi.

Ağaç ve çevre konusunda bilinçli nesiller yetiştirmemiz gerektiğini belirten Kirtiş, "Toprak ve suyun fabrikası yok. Biz bunlara sahip çıkmak zorundayız. Bilinçli bir toplum oluşmasında sizlere büyük görev düşüyor." dedi.

Daha sonra öğrencilere fidan dikmede önemli ayrıntılar gösterilerek fidanlar toprakla buluşturuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.