pendik escort bayan
ak

Karaman'da Yol Çalışmaları

23.05.2018 - 13:43, Güncelleme: 23.05.2018 - 13:43
 

Karaman'da Yol Çalışmaları

KARAMAN (AA) - Karaman İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Şube Müdürlüğü ekipleri, 2018 programı doğrultusunda yol düzenleme, genişletme ve asfalt çalışmalarını...

KARAMAN (AA) - Karaman İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Şube Müdürlüğü ekipleri, 2018 programı doğrultusunda yol düzenleme, genişletme ve asfalt çalışmalarını sürdürüyor.Merkeze bağlı Eğilmez köyündeki çalışmaları inceleyen İl Genel Meclisi Başkanı Adem Kapar, Eğilmez köyünde 8 kilometre uzunluğundaki yolda başlayan yol genişletme ve sanat yapıları çalışmalarının yarısının tamamlandığını söyledi. Çalışmaların bitmesiyle yolun mevcut durumundan iyileşme sağlanacağını ifade eden Kapar, "Genişliğinin artmasıyla yol gereken konfora kavuşacak ve kaza riski en aza inecek. Yol genişletme çalışmaları sayesinde trafik akışı da rahatlayacak. Planlama ve uygulamayı birleştiren bir anlayışla mevsim şartları elverdiği ölçüde çalışmalar devam edecek." dedi.
KARAMAN (AA) - Karaman İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Şube Müdürlüğü ekipleri, 2018 programı doğrultusunda yol düzenleme, genişletme ve asfalt çalışmalarını...

KARAMAN (AA) - Karaman İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Şube Müdürlüğü ekipleri, 2018 programı doğrultusunda yol düzenleme, genişletme ve asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Merkeze bağlı Eğilmez köyündeki çalışmaları inceleyen İl Genel Meclisi Başkanı Adem Kapar, Eğilmez köyünde 8 kilometre uzunluğundaki yolda başlayan yol genişletme ve sanat yapıları çalışmalarının yarısının tamamlandığını söyledi.

Çalışmaların bitmesiyle yolun mevcut durumundan iyileşme sağlanacağını ifade eden Kapar, "Genişliğinin artmasıyla yol gereken konfora kavuşacak ve kaza riski en aza inecek. Yol genişletme çalışmaları sayesinde trafik akışı da rahatlayacak. Planlama ve uygulamayı birleştiren bir anlayışla mevsim şartları elverdiği ölçüde çalışmalar devam edecek." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.